Verzorgende IG Talentenpool
Woonzorgconcern IJsselheem

Functieomschrijving

Ben verzorgende IG en wil je ontdekken welke zorgsoort jou nu echt laat stralen? Weet je nog niet precies of dat PG, somatiek, wijkverpleging of misschien wel revlidatie is? Kom het dan nu bij ons ontdekken in de talentenpool van IJsselheem!

Wat is de Talentenpool van IJsselheem?
Samen met jou bekijken we welke zorgsoorten jou het meeste aanspreken. Als duidelijk is in welke zorgsoort jij het liefst werkt (Wijkverpleging, Revalidatie, Somatiek en/of PG), zoeken wij voor jou een passende werkplek. Je werkt op iedere werkplek ca. een maand. Je wordt goed ingewerkt zodat je IJsselheem en de locatie goed leert kennen. Nadat je in meerdere zorgsoorten tijdelijk hebt gewerkt, kun je een keus maken. Je kunt kiezen voor de flexpool of je kiest voor een vast team van jouw voorkeur. Omdat je invloed hebt op je eigen rooster, kun je zelf de balans tussen werk en privé bepalen. Ook als je nog bezig bent met je studie, kun je via de Talentenpool alvast ervaring opdoen in de zorg.

IJsselheem vindt het belangrijk om samen met jou de best passende baan te vinden binnen onze organisatie. Omdat wij 14 locaties hebben in 3 regio's is er altijd wel een mogelijkheid voor jou!

Functie eisen

Wie ben jij?
Je bent nieuwsgierig om te ontdekken welke zorgsoort het beste bij jou past. Verder vind je het leuk om verschillende locaties te leren kennen en daar kan je flexibel mee om gaan. 

Verder voldoe je aan het volgende:

  • Je beschikt over een diploma verzorgende IG, of gelijkwaardig of bent bijna afgestudeerd;
  • Als je nog bezig bent met je studie VIG kun je vanaf het 3e jaar ook solliciteren;
  • Je kunt een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Inschaling

Wat krijg je van ons?
Kies je voor IJsselheem, dan is dit wat je van ons kunt verwachten:

  • Wij bieden direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Binnen de Talentenpool zijn verschillende contractvormen mogelijk. We werken met parttime contracten met vaste uren tot max. 24 uur. We kijken samen met jou welke contractvorm het beste past.
  • Jouw salaris is ingeschaald volgens de CAO VVT, functiegroep 35 en ligt tussen € 1.902,93 en € 2.762,34; 
  • Je gaat werken in een professionele organisatie, met volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Je krijgt binnen een zelforganiserend team veel vrijheid om individuele zorg te verlenen;
  • Je kunt rekenen op een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen, een goede pensioenregeling en werkkostenregeling.
 

Bijzonderheden

Heb je nog vragen?
Bel dan met Gretha Hansma, via 06-82819231. Een berichtje sturen via sms of WhatsApp kan ook. Je kunt ook solliciteren via onze website:

https://werkenbij.ijsselheem.nl/vacatures/92/verzorgende-ig-talentenpool-1 

Over IJsselheem
IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen.

Type Vacature
Intern nummer 73
Organisatie Woonzorgconcern IJsselheem
Locatie Woonzorgconcern IJsselheem, diverse locaties in Zwolle
Postcode 8011 AS
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Gretha Hanmsa
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 05-10-2020
Reageer voor 30-11-2020
Ingangsdatum 05-10-2020
Nummer 55165
Doorsturen Bekijk PDF

Woonzorgconcern IJsselheem

Woonzorgconcern IJsselheem biedt verschillende vormen van wonen, zorg en dienstverlening vanuit veertien locaties in de regio Kampen, Zwartewaterland en Zwolle. De activiteiten zijn er op gericht om de kwaliteit van leven van cliënten zo optimaal mogelijk te houden. Uitgangspunten hierbij zijn onder andere respect voor zelfstandigheid, keuzevrijheid, privacy en eigen identiteit. De verzorgingshuizen bieden samen zorg aan zo’n 553 cliënten. Het aantal verpleeghuisplaatsen binnen IJsselheem is 431. Daarnaast kunnen buurtbewoners in de wijk die grenst aan de locaties een beroep doen op de zorg en dienstverlening en zijn ze welkom om gebruik te maken van welzijnsactiviteiten en de faciliteiten van het restaurant. IJsselheem wil een goede en betrouwbare werkgever zijn. IJsselheem streeft een respectvol en zorgvuldig organisatiebeleid na, dat gericht is op behoud van de balans tussen organisatiebelangen en individuele belangen.

Meer over Woonzorgconcern IJsselheem