Verzorgenden IG - thuiszorg (Lichtenvoorde, Borculo, Dinxperlo)
Careaz

Functieomschrijving

Je ziet het als een uitdaging om ouderen in hun eigen thuissituatie te begeleiden en te verzorgen. De zorgvragen die je krijgt en de situaties waarin je werkt, zijn zeer divers. Jij weet én doet wat nodig is om ouderen te helpen hun zelfredzaamheid te behouden. 

Hebben we nog steeds je aandacht? Dan zijn wij denk ik op zoek naar jou! Voor onze thuiszorgteams in Lichtenvoorde, Borculo en Dinxperlo zijn we op zoek naar verzorgenden IG.

Functie eisen

• Je bent sociaal en hebt interesse in het levensverhaal van ouderen met dementie;
• Je voelt goed aan welke zorg en ondersteuning ouderen met dementie nodig hebben en weet hoe je als professional kunt bijdragen aan hun levensgeluk;
• Je werkt zelfstandig, kunt prioriteiten stellen en vraaggericht werken;
• Je bent bereid om jezelf te blijven ontwikkelen;
• Je bent gediplomeerd verzorgende IG.

Inschaling

• Direct een vast contract vanaf 12 uur per week (uren in overleg bespreekbaar);
• Een maandsalaris van minimaal €1.960,02 en maximaal € 2.845,21 per maand bij een fulltime dienstverband. We stellen samen je salaris vast op basis van je opleiding en ervaring;
• Een reiskostenvergoeding, een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing), 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van je maandsalaris;
• Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen;
• De mogelijkheid om je arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen.

Toelichting
Bij Careaz vinden we het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten te benutten en ontwikkelen. Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Ben jij de daadkrachtige verzorgende IG die wij zoeken? Wacht dan niet met reageren! Solliciteren kan via onze website.
Wil je eerst meer weten over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via 0544-745201 of [email protected] 

Bijzonderheden

Kijk voor al onze vacatures op: https://werkenbijcareaz.nl/vacatures/

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Type Vacature
Intern nummer v20.0101
Organisatie Careaz
Locatie Careaz, diverse locaties
Postcode 7132EJ
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 03-01-2022
Ingangsdatum z.sm.
Reageer voor 31-03-2022
Nummer 57978
Doorsturen Bekijk PDF

Careaz

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten voluit te benutten en ontwikkelen.

Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van kwetsbare ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Meer over Careaz