Verzorgende IG-Thuiszorg in Berkenhove
Atlant

Functieomschrijving

Vind jij het ook belangrijk dat bewoners zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren? Voor de locatie Berkenhove hebben we ruimte voor een Verzorgende IG.

Kom jij ons team versterken                            
Werken in Berkenhove is werken in een intramurale setting binnen een groot wooncomplex waar bewoners zelfstandig in hun appartement wonen. Je werkt daardoor zelfstandig achter de voordeur van de cliënt maar wel met de gezelligheid van en de samenwerking met collega. Met je collega’s zorg je er voor dat de bewoners zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren. Waar nodig biedt je volledige zorg, waarbij aan zowel lichamelijke, als psychische en sociale aspecten aandacht wordt besteed. Dit doe je vanuit het model van eigen regie.

Wat ga je doen
Als verzorgende IG bied je zorg en begeleiding. Je bent zichtbaar voor onze bewoners en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten.

Functie eisen

Wat neem jij mee
Allereerst een diploma verzorgende IG (niveau 3);Ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien en om en om in het weekeinde te werken en heb je een voorkeur voor korte diensten;

 • Ben je gewend om in mogelijkheden te denken en wil je je graag verder ontwikkelen;
 • Heb je een onbevooroordeelde blik en affiniteit met de doelgroep;
 • Sta je stevig in je schoenen en denk je graag mee in ontwikkelingen.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
We bieden jou een kans bij een werkgever die voor Topzorg gaat. Verder:

 • De mogelijkheid voor een vast contract;
 • Mogelijkheden om parttime te werken (16-20 uur in de week);
 • Werken in korte diensten;
 • Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.762,34 (CAO VVT FWG 35);
 • Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Werken bij een vitale werkgever die bewust inzet op kwalitatief goed personeel. Een werkgever die jaarlijks een volleybaltoernooi organiseert en deelname bied aan het Drakenbootfestival.

Bijzonderheden

Wil jij verder?
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via de knop “Solliciteren”. Passende kandidaten worden binnen een week beantwoord en worden uitgenodigd voor een gesprek in Beekbergen. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier: https://www.atlant.nl/werkenbij/atlant-als-werkgever/

Heb je nog vragen?
Bel of app dan naar Wendela de Visser (recruiter), 06 22 06 25 08 .

We horen graag jouw verhaal!

 

Type Vacature
Intern nummer 56-20
Organisatie Atlant
Locatie Berkenhove (Atlant Zorggroep)
Postcode 7314AZ
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-09-2020
Reageer voor 11-10-2020
Ingangsdatum 14-09-2020
Nummer 54738
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Atlant Zorggroep biedt aan haar cliënten vraaggestuurde kwaliteitszorg in een klimaat waarin alle mensen, cliënten en medewerkers, tot hun recht kunnen komen. Daarbij spelen voor de medewerkers persoonlijke motivatie en professionaliteit beide een belangrijke rol. Atlant Zorggroep bezint zich voortdurend op mogelijk verbeteringen van de zorg- en dienstverlening. Als speerpunten in de zorg geldt de behandeling van cliënten met de ziekte van Huntington en het syndroom van Korsakov. De slogan ‘unieke zorg voor unieke mensen’ inspireert ons elke dag.

Meer over Atlant