Verzorgende IG Thuiszorgteam
Zorggroep Noorderboog

Functieomschrijving

Om 7.00 uur start je met je collega’s je thuiszorgroute vanuit woonzorgcentrum Nijenstede. Na de verzorging van een aantal cliënten in Nijenstede stap je op de elektrische fiets en terwijl je een frisse neus haalt, begin je aan je route in de wijk. Bij de eerste cliënt help je met de dagelijkse verzorging. Ze is erg dankbaar en als je wegfietst, zwaait ze je lachend uit. De volgende cliënt op jouw route vertelt verheugd dat zijn kleindochter zwanger is. De zorg is afwisselend. Bij de ene cliënt verzorg je een stoma, terwijl je bij een andere cliënt met psychiatrische problematiek een medicatiecontrole doet. Bij terugkomst in Nijenstede loop je even binnen bij de dagbesteding om te kijken of de cliënt van vanochtend de weg heeft gevonden. Tijdens een korte overdracht laat je jouw collega weten hoe het met hem gaat. Bij terugkomst op kantoor bel je de huisarts of deze op visite kan komen bij een cliënt die een klein ongelukje heeft gehad met uit bed stappen. Je ondersteunt de cliënt in het contact als de huisarts er is en je brengt de familie op de hoogte. Onder het genot van een kopje koffie praat je je collega’s bij en voor je het weet zit je dienst er alweer op. Spreekt je dit aan? Lees dan snel verder!

Ben jij die betrokken verzorgende IG die wij zoeken voor ons thuiszorgteam van Nijenstede?
Zie jij iedere dag als een nieuwe uitdaging? Weet jij wat goede zorg inhoudt? En zet jij je daar graag met heel je hart en ziel voor in? Dan ben je van harte welkom om ons thuiszorgteam als verzorgende IG te versterken!

Functie eisen

Wat vragen wij van je?

  • Je hebt het diploma verzorgende IG (niveau 3);
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je bent servicegericht en durft initiatief te nemen;
  • Je hebt affiniteit met de zorgdoelgroep somatiek/pg en hebt kennis van verschillende ziektebeelden en herkent deze;
  • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en kunt creatief tot oplossingen komen;
  • Je bent geduldig, integer en betrokken;
  • Je bent zelfstandig, flexibel, een doorzetter en bent ook van nature een teamspeler die weet dat zorg verlenen altijd teamwork is!

Inschaling

Wat bieden wij je?
Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Verzorgende IG - Thuiszorg Nijenstede is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 35 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Thuiszorg Noorderboog bestaat uit een groep ervaren verpleegkundigen en verzorgenden IG, die in overleg met de cliënt zorg levert bij de cliënt thuis wanneer dat nodig is. Dat is namelijk ons streven:
rechtstreekse en persoonlijke zorg bieden, waarin het persoonlijk contact met de cliënt een centrale plaats inneemt. Je komt te werken bij het thuiszorgteam van regio Steenwijkerland. Geen dag is hier hetzelfde!

Meer weten?
Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met José Rotensen, coördinerend wijkverpleegkundige, bereikbaar op telefoonnummer 06-20 58 28 51.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv vóór  12 mei 2021 naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: https://werkenbij.noorderboog.nl/

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123456925
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Nijenstede
Postcode 8331GZ
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 26-04-2021
Reageer voor 12-05-2021
Ingangsdatum 26-04-2021
Nummer 67379
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn.

Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

 

Meer over Zorggroep Noorderboog