Verzorgende IG thuiszorg Twello
Trimenzo

Functieomschrijving

Voor de thuiszorgteams in Twello is Trimenzo op zoek naar verzorgenden IG. Als verzorgende ben je samen met jouw collega's van het team verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging en verpleging van cliënten in de thuissituatie. Je begeleidt en ondersteunt cliënten bij het verrichten van ADL-activiteiten en stimuleert zelfredzaamheid. Je signaleert veranderingen en bijzonderheden in de gezondheid en het gedrag van de cliënt en onderneemt passende actie. Samen met je collega's bewaak je de kwaliteit van zorg en draag je bij aan een goede organisatie van het team, bijvoorbeeld door het vervullen van een teamrol. Je bent inzetbaar voor verschillende diensten.

Functie eisen

Je bent gediplomeerd verzorgende niveau 3 IG en hebt bij voorkeur relevante werkervaring. De eigen kracht en regie van de cliënt staan voor jou centraal bij het uitoefenen van je functie. Je kunt binnen het team ook goed zelfstandig werken en past je makkelijk aan als de situatie (van de cliënt) hier om vraagt. 

Inschaling

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Bijzonderheden

Het aantal uren wordt in overleg met jou bepaald, maar ligt bij voorkeur tussen 12 en 24 uur per week. 

Wil je doorgroeien naar de functie van verpleegkundige? Wij bespreken graag de opleidingsmogelijkheden met jou.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HRM via telefoonnummer 0571-283600 of e-mailadres hrm@trimenzo.nl.

Type Vacature
Organisatie Trimenzo
Locatie Trimenzo in Twello
Postcode 7391DH
Stad Twello
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij afdeling HRM
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 05-04-2019
Reageer voor 26-04-2019
Nummer 38986
Doorsturen Bekijk PDF

Trimenzo

Trimenzo ondersteunt zorgvragers in de gemeente Voorst met passende dienstverlening op het gebied van zorg, welzijn en wonen. Trimenzo biedt een breed pakket van diensten en een beschermd woon- en leefklimaat in de zorgcentra: • De Benring in Voorst • Het Grotenhuis in Twello • St. Martinushof in Twello Trimenzo Zorg aan Huis biedt thuiszorg aan alle zorgvragers in de gemeente Voorst. Trimenzo is HKZ en ISO 9001 gecertificeerd. Zie voor meer informatie: www.trimenzo.nl

Meer over Trimenzo