Verzorgende IG (uren in overleg, alle diensten of alleen nachtdienst)
Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis

Functieomschrijving

Als Verzorgende IG verzorg en begeleid je cliënten op de afdeling Banekate (PG) of op de afdeling Wonen met Zorg (somatiek). 

Samen met je collega's ondersteun jij onze cliënten in hun behoeftes en laat hen daarbij zoveel mogelijk zelf de regie voeren. Je werkt volgens het multidiciplinair zorgleefplan, waarbij persoonsgerichte zorg en het welzijn van onze cliënten centraal staat. 

Als teamplayer...
- ben je gericht op een goede, zorginhoudelijke overdracht naar collega's
- signaleer je waar en voor wie er zorg nodig is
- schroom je niet om met verbetervoorstellen te komen ten aanzien van de zorgverlening
- lever je een actieve bijdrage tijdens teambesprekingen

Functie eisen

Wat breng je mee?
- Diploma Verzorgende IG.
- Je bent flexibel en breed inzetbaar op de afdeling Banekate (PG) of Wonen met Zorg (somatiek).
- Je kunt de verbinding aangaan met onze visie en herkent je in onze kernwaarden 'rationeel, adequaat en no-nonsense'.
- Je bent in staat om de zorg zo veel mogelijk op maat aan te bieden. 'Niets moet, bijna alles kan' is ook jouw uitgangspunt in de omgang met cliënten.
- Je hebt geduld en doorzettingsvermogen.
- Je bent in staat om zelfstandig en onregelmatig te werken.
- Je kunt een verklaring omtrent gedrag (VOG) overhandigen.

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Een veelzijdige functie in een dynamische sector, omgeving en organisatie. Een organisatie met een hart en volop in ontwikkeling. IHet betreft een tijdelijk dienstverband voor één jaar met uitzicht op een vaste aansteling. De contractomvang is bespreekbaar. 

Het salaris is volgens de CAO VVT, ingedeeld in FWG 35.

Bijzonderheden

Woon-, zorg- en dienstencentrum ’t Dijkhuis is een zelfstandige, kleinschalige zorgorgansatie in het hartje van Bathmen, dichtbij de gezellige Brink en midden in de natuur. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor wonen en zorg en stimuleren onze cliënten hun eigen leven te blijven leiden. ’t Dijkhuis biedt hiervoor volop faciliteiten en diensten. De zorg- en dienstverlening is nauw afgestemd op de mogelijkheden, wensen en interesses van onze cliënten. In 't Dijkhuis kennen we elkaar, zijn betrokken en belangstellend en vinden het belangrijk dat onze cliënten een echt thuisgevoel krijgen. Hieraan werken wij dagelijks samen met familie, vrijwilligers, zorgverleners en een team bevlogen en betrokken collega's. Niet voor niets hebben wij voor 2020-2021 opnieuw het keurmerk voor 'Beste werkgever' ontvangen!

Geinteresseerd?
Ben jij enthousiast over deze functie en ben jij dé VIG’er die wij zoeken? Stuur dan jouw motivatie en CV waaruit dat blijkt! Geef aan of je solliciteert op de functie bij Wonen met Zorg (somatiek) of op de afdeling Banekate (PG).

Wil je eerst nog meer informatie? Neem contact op met de teamcoördinatoren. Voor de functie bij Wonen met Zorg bel je met Thomas van Schaik; voor de functie bij Banekate bel je met Willemien Schutte. Je kunt hen bereiken via 0570-541644.

Reacties naar: [email protected] 

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je eerst eens willen kennismaken? Maak dan gerust een afspraak met de teamcoördinator om een dagdeel mee te lopen.

Type Vacature
Organisatie Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis
Locatie Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis in Bathmen
Postcode 7437BE
Stad Bathmen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Willemien Schutte en Thomas van Schaik
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 01-12-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 73356
Doorsturen Bekijk PDF

Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis

Woon-, zorg- en dienstencentrum ’t Dijkhuis biedt uitgebreide mogelijkheden voor wonen en zorg. Wij stimuleren onze cliënten hun eigen leven te blijven leiden, zoals men dat gewend was en is. ’t Dijkhuis biedt hiervoor volop faciliteiten en diensten. Bovenal wordt de zorg en dienstverlening nauw afgestemd op de mogelijkheden, wensen en interesses van iedere individuele cliënt.

Meer over Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis