Verzorgende IG/Verpleegkundige - wijkteam Prinsessenwijk Steenwijk
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Functieomschrijving

Ben jij de prins of prinses die we zoeken voor wijkteam Prinsessenwijk?

Onze wijk is gelegen in Steenwijk, nabij Zonnekamp. Prinsessenwijk verwijst naar de straatnamen (pr Beatrix, pr Irene, pr Bernhard, enz.) waar de mensen wonen aan wie wij onze zorg verlenen.

 • Vind je het een uitdaging om te werken met kwetsbare ouderen?
 • Ben jij degene die samen met de cliënt en zijn/ haar netwerk er voor zorgt dat hij/ zij veilig thuis kan blijven wonen op een manier die bij hem/haar past?
 • Wil je samen met je team de zorg dragen voor de Prinsessenwijk?
 • Ben je op zoek naar een afwisselende baan?

Solliciteer dan snel en wordt onze collega in de functie van Verzorgende IG/Verpleegkundige voor 16 uur per week. 

De functie
Als verzorgende-IG/verpleegkundige ben je samen met je team zichtbaar in je wijk. Je verricht alle begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen die nodig zijn bij de cliënt. Dit doe je met behulp van een digitaal cliëntdossier hetgeen de administratieve lasten sterk verminderd. Je krijgt hiervoor je eigen tablet waarmee je het digitale dossier kunt inlezen en invullen. Daarnaast heb je korte lijnen met de informele zorg, huisartsen, eerste- en tweedelijns organisaties. Je bent onderdeel van een klein zelfverantwoordelijk team waarin je samen zorg draagt voor de teamtaken.

Functie eisen

Profiel

 • Je bent een gediplomeerd verzorgende-IG of verpleegkundige, werkervaring is fijn, maar ook starters zijn van harte welkom!
 • Je volgt de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en je deskundigheid op peil houden is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je bent ondernemend en neemt verantwoordelijkheid, je bent flexibel, stressbestendig en creatief.
 • Je beschikt over tact, inlevingsvermogen, hulpvaardigheid en humor en kunt goed samenwerken met collega’s en mantelzorgers.

Inschaling

Wij bieden

 • Een afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je werkt in een klein, dynamisch en zelfverantwoordelijk team. Zo bouw je een persoonlijke en vertrouwde zorgrelatie met je cliënten op.
 • Samen met je collega’s bepaal je als team wat goed is voor jullie wijk.
 • Een dienstverband binnen het werkgebied Noordwest Overijssel. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-VVT.
 • Een dienstverband voor bepaalde tijd (met kans op verlenging) binnen het werkgebied.

Bijzonderheden

Wil je vooraf meer informatie?

Neem dan contact op met Hilda Bosma 06-37003343 of Heleen Koobs 06-51507770 of bel naar ons algemene teamnummer: 0521-744044.

Ben jij de frisse, enthousiaste verzorgende-IG/verpleegkundige, die samen met je wijkteam betrokken zorg wil leveren? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kan reageren via onze website: https://bit.ly/2O0WlRi of door je motivatiebrief en CV o.v.v. het vacaturenummer 19.03.53 naar werkenbij@zorggroep-onl.nl te mailen. 

Type Vacature
Intern nummer TZ19.03.53
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Wijkverpleging Regio Steenwijkerland
Postcode 8331 KG
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Hilda Bosma via: 06-37003343 of Heleen Koobs via: 06-51507770
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-03-2019
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-04-2019
Nummer 44302
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land