Verzorgende IG/Verpleegkundige Almelo Beeklust
ZorgAccent

Functieomschrijving

Vind je het leuk om met oudere mensen om te gaan? Ben jij nieuwsgierig naar wat er zich achter elke voordeur afspeelt?
Dan zou ik zeker deze vacature eens goed doorlezen.
In de functie van verzorgende IG/ verpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie, begeleid je hen en voer je verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg.

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-verpleegkundige-almelo-beeklust/

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG of verpleegkundige 4 BIG-geregistreerd. Afhankelijk van je ervaring hebben we bepaalde verwachtingen. We zijn op zoek naar een collega die zelfstandig kan werken en tevens goed kan samenwerken en overlegt met naaste collega’s en andere disciplines om samen te komen tot een goed doordacht en op de zorgvrager afgestemd zorgplan. Het werken in de wijk wordt steeds meer uitdagend en complex, omdat mensen langer thuis blijven en sneller worden ontslagen uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum. Je hebt een belangrijke signalerende rol als het gaat om sociale en psychische problemen rondom de zorgvrager.
Het zou fijn zijn als je beschikt over een auto, maar op de fiets gaan is zeker een mogelijkheid. We werken met een digitaal zorgdossier. Je kunt gebruik maken van een iPad en een diensttelefoon.

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-verpleegkundige-almelo-beeklust/

Inschaling

Je kunt van ons verwachten dat je welkom bij ons bent. We zullen in je investeren, zodat je je snel vertrouwd voelt in het team en in de wijk. Je krijgt een collega-maatje aangewezen, waar je met vragen en adviezen bij terecht kunt.
Het volgen van bijscholingen is mogelijk, individueel en ook in teamverband. Wil je in aanmerking komen voor een vervolgopleiding dan gebeurt dit in overleg met de directie.
Je salaris wordt afhankelijk van ervaring en niveau ingeschaald in de FWG 40 voor verzorgende IG en FWG 45 voor verpleegkundige conform CAO VVT.
We hebben meerdere vacatures van 16 tot 24 uur, in overleg is veel mogelijk. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.
We hopen dat je nieuwsgierig bent geworden en met ons in gesprek wilt. Solliciteer dan via de button.

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-verpleegkundige-almelo-beeklust/

Bijzonderheden

Onze wijk Almelo Beeklust kenmerkt zich door een verscheidenheid aan sociale milieus. Dit maakt de zorgverlening afwisselend en divers.
We zijn een team, dat graag leert van elkaar en respect heeft voor onderlinge verschillen. We versterken ieders kwaliteit en proberen elkaar goed aan te vullen, ongeacht werkniveau en ervaring. Sterke eigenschappen van ons team zijn professionaliteit, open communicatie en ruimte voor iedereen z’n inbreng. We hechten er waarde aan om lief en leed met elkaar te kunnen delen en vinden humor belangrijk. We maken een rooster in onderling overleg, waarbij eenieder flexibel is en alle diensten werkt met uitzondering van nachtdiensten; daarvoor heeft ZorgAccent het Vlinderteam.
We hechten veel waarde aan zelfredzaamheid, zo nodig met inzet van hulpmiddelen of zorgtechnologie. Dit houdt in dat we de zorgvrager zoveel mogelijk in zijn of haar kracht zetten, eventueel met hulp van het sociale netwerk.
ZorgAccent is een zorgorganisatie, die vooruitstrevend en vernieuwend is. We werken in kleine zelfsturende teams en we verdelen de taken die daarin voorkomen.

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-verpleegkundige-almelo-beeklust/

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-03-2021
Reageer voor 20-04-2021
Ingangsdatum 24-03-2021
Nummer 61814
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent