Verzorgende IG/Verpleegkundige in de wijk Groot Lochter
ZorgAccent

Functieomschrijving

In de functie van Verzorgende IG/Verpleegkundige in de wijk verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je voert een breed spectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Je komt werken in ons zelfsturende wijkteam Nijverdal Groot Lochter. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestellingen en het contact met andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces. Dat onze manier van werken zijn vruchten afwerpt, is wel gebleken. Op zorgkaartnederland.nl hebben wij een mooie cliënttevredenheidscore! Hier ga jij als Verzorgende IG verder aan bijdragen!

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. In jouw functie staat de zorg richting de cliënt voorop. Daarnaast heb jij ook volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen. Kortom; bij ZorgAccent sta je niet stil! Hoe we dit waarmaken? Onze teams opereren zelfstandig en alle afspraken gaan in onderling overleg. Als team ben je zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Daarom werk je mee aan bijvoorbeeld het opstellen van het assessment (onder eindverantwoordelijkheid van een wijkverpleegkundige) en het zorgplan van de cliënt. Jullie kiezen de beste vorm van overleg, de frequentie en de locatie. Je bent individueel met de cliënt aan het werk. Jij bepaalt welke zorg er nodig is, stemt dit af met jouw team en waar nodig met specialisten.

Functie eisen

Wil jij eigenaar zijn van het zorgproces en zelf actief mee denken? Dan pas jij bij ons! Kernwoorden die jou beschrijven zijn energiek, samenwerken en oppakken. Je bent flexibel met betrekking tot uren en inzetbaarheid.

 

Daarnaast staat er op jouw CV:

    • Diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige
    • Werkervaring in de zorg is een pré
  • Rijbewijs en een eigen auto

Inschaling

conform CAO VVT

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Nijverdal Groot Lochter
Postcode 7442LA
Stad Nijverdal
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij onze bereikbare dienst, via 0655698579.
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 22-03-2019
Ingangsdatum per direct
Reageer voor 30-04-2019
Nummer 44636
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent