Verzorgende IG/Verpleegkundige in de wijk Nijverdal West
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wijkteam Nijverdal West zoekt zo spoedig mogelijk een nieuwe collega voor 24 uur per week, andere uren in overleg.
Wijkgericht en zelfsturend werken houdt in dat je als team de verantwoordelijkheid hebt voor de zorg in je wijk. Iedereen in het team is gelijkwaardig, samen bekijk je welke team rol het beste bij jou kwaliteiten past. Het vertrouwen op en bouwen aan elkaars sterke punten en kwaliteiten staan centraal in de samenwerking. Het werkgebied is klein, je kent de wijk en de bijbehorende sociale kaart goed en weet wat zich in je wijk afspeelt. We vertrouwen erop dat je als professional als geen ander weet hoe je het beste, in samenspraak met de cliënt en zijn omgeving de zorg verleent en naar oplossingen zoekt. Op die manier kan het belangrijkste doel bereikt worden, passende kwalitatief goede zorg binnen onze wijk!

Wij zijn een team van 9 collega’s in alle leeftijdscategorieën. Ons team is enthousiast en gedreven en in voor vernieuwing.
Wij zijn een zelfsturend team, met grote mate van zelfstandigheid, vrijheid en nodige creativiteit.
Iedereen is gelijk en draagt verantwoordelijkheden, ongeacht welk niveau. We proberen ieders kwaliteiten te benutten en helpen elkaar om leerpunten te versterken.
Na iedere ochtendroute evalueren we de zorg op kantoor onder het genot van een kopje koffie/thee (met wat lekkers).
Onze wijk kenmerkt zich door vele appartementencomplexen, met wisselende zorgvragen.
Doordat wij met ons kantoor midden in de wijk gevestigd zijn, staan wij letterlijk in figuurlijk in het middelpunt van de wijk.
Cliënten zijn hierdoor in staat om tijdens een wandelingetje ook aan te komen voor een praatje, kopje koffie o.i.d.
Heb jij het altijd al zien zitten om in de wijk te werken, maar hielden de vele gebroken diensten je hierin tegen, dan zijn wij de wijk waar jij naar op zoek bent! Wij proberen zoveel mogelijk diensten te koppelen, waardoor het toch mogelijk is om in de wijk te werken en meerdere uren achter elkaar te werken.
Werk jij net als het team vol passie, enthousiasme en gedrevenheid voor de cliënten, bedenk je dan niet en solliciteer direct!!

Functie eisen

- Een diploma verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 (BIG geregistreerd);
- Een professionele houding en uitstraling;
- Ervaring in de zorg en relevante vakkennis;
- Een flexibele en collegiale instelling;
- Een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoording;
- Een proactieve houding waarbij je initiatief neemt, ondernemend bent en laat zien dat je actief meedenkt over de zorg voor onze cliënten;
- De durf zich kritisch op te stellen ten aanzien van cliëntenzorg en team.

- Je bent digitaal vaardig.

Inschaling

Het betreft een vast dienstverband, dus grijp deze kans! Je salaris wordt afhankelijk van opleiding en ervaring, ingeschaald in FWG schaal 40 voor een verzorgende IG en FWG schaal 45 voor een verpleegkundige in de wijk, conform de CAO VVT.

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Nijverdal West
Postcode 7441EB
Stad Nijverdal
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 09-09-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 07-10-2022
Nummer 113908
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent