Verzorgende IG/Verpleegkundige in de wijk Rijssen Noord
ZorgAccent

Functieomschrijving

Voor ons wijkteam Rijssen Noord zoeken we een verpleegkundige in de wijk/verzorgende IG. In deze functie verpleeg je cliënten in de thuissituatie en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Je bent werkzaam in ons zelfsturend wijkteam. Waar nodig coach je je collega’s van verschillende deskundigheden en ben je (mede)verantwoordelijk voor de indicatiestellingen en de administratieve zaken die hieruit voortvloeien. Je bent voldoende bekwaam om ingezet te worden voor verpleegkundige en verzorgende handelingen. Naast de verpleegkundige en verzorgende activiteiten maak je met onze cliënten zorgafspraken, evalueert deze en past deze aan als dat nodig is in het digitale zorgdossier, communiceer je als collega’s met elkaar en met andere (1e en 2e lijns-) zorgverleners die bij de cliënt thuiskomen. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkelingen rondom de organisatie van de zorgverlening.

Als verpleegkundige in de wijk/verzorgende IG krijg je een regisserende rol toebedeeld. Je bent de spil in het web.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 en BIG-geregistreerd. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je hebt een collegiale instelling en bent flexibel en breed inzet baar. Je bent een empathisch en doortastend type met natuurlijk overwicht en je hebt inzicht in (administratieve en planmatige) processen binnen de wijkverpleging. Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en deze is beschikbaar voor gebruik tijdens je werk. Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een goede uitdrukkingsvaardigheid.

Inschaling

Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring conform CAO VVT.

Bijzonderheden

Jouw sollicitatie, voorzien van CV, kun je vóór 1maart 2019, richten aan Sanela Omerovic, personeelsadministrateur, via de mail s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Rijssen Noord
Postcode 7462DE
Stad Rijssen
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wijkteam Rijssen Noord, telefoonnummer: 06-55698705.
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 21-01-2019
Reageer voor 01-03-2019
Ingangsdatum 01-04-2019
Nummer 43102
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent