Verzorgende IG/verpleegkundige in de wijk Vriezenveen Oost
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij zijn wijkteam Vriezenveen Oost en zijn op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG/verpleegkundige in de wijk die ons team kan versterken. 
Wij bieden een contract aan voor onbepaalde tijd.

In ons team werken wij wijkgericht, dit houdt in dat wij verantwoordelijk zijn voor de verzorging en verpleging van onze cliënten in de wijk en zijn ook sociaal betrokken.
Je voert verpleegkundige en/of verzorgende taken uit. Bekwaamheid betreffende verpleegtechnische handelingen is een essentieel onderdeel van ons vak. Daarnaast werk je indien nodig multidisciplinair en heb je contacten met de familie en/of mantelzorgers waarbij het doel is om zorg op maat te bieden.

Je wordt onderdeel van een zelfsturend team, waarbij je zelfstandig taken gaat uitvoeren mede op basis van jouw eigen interesse.

Solliciteren kan via onse site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-verpleegkundige-in-de-wijk-vriezenveen-oost/  

Functie eisen

• Je hebt een diploma verzorgende IG niveau 3 of verpleegkundige niveau 4 (BIG geregistreerd).
• Je bent als verpleegkundige in de wijk/verzorgende IG bekwaam in de meest voorkomende risicovolle handelingen.
• Kernwoorden die jou omschrijven zijn: flexibel, collegiaal, zorgvuldig, gevoel voor humor en digitaal vaardig. 
• Je bent in het bezit van een B rijbewijs en een auto die je tot je beschikking hebt voor het werk.
• Werkervaring in de wijk/MGZ/AGZ is een pre.

Solliciteren kan via onse site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-verpleegkundige-in-de-wijk-vriezenveen-oost/  

Inschaling

• Uren in overleg.
• Contract voor onbepaalde tijd.
• Het salaris wordt ingeschaald op basis van de CAO VVT, FWG schaal 40 voor verzorgende IG en FWG schaal 45 voor verpleegkundige in de wijk.
• Diensttelefoon en werk-IPad.
• Deelname aan cursussen/scholing en de personeelsvereniging van ZorgAccent.
• Wij proberen zoveel mogelijk “gezond” te roosteren. Bijvoorbeeld zo min mogelijk gebroken diensten en laat-vroeg diensten.
• Een nieuwe collega wordt bij ons altijd ingewerkt.

Solliciteren kan via onse site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-verpleegkundige-in-de-wijk-vriezenveen-oost/  

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-11-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 18-01-2023
Nummer 114232
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent