Verzorgende IG/Verpleegkundige in de wijk Wierden-Aadorp
ZorgAccent

Functieomschrijving

Je bent werkzaam in een zelfsturend wijkteam, die uit verschillende deskundigheden bestaat. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg, waaronder intake, indicatiestelling en contact met andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom de coördinatie over het hele zorgproces. Je bent ook (mede)verantwoordelijk voor onder andere administratieve zaken. Je bent voldoende bekwaam om een breed spectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit te voeren. Naast de verpleegkundige en verzorgende activiteiten maak je met onze zorgvragers zorgafspraken en communiceert met de mantelzorgers en je collega’s.

Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG / verpleegkundige niveau 4 en BIG-geregistreerd. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je hebt een collegiale instelling en bent flexibel m.b.t. het aantal beschikbare uren en inzetbaarheid. Je bent een empathisch en doortastend type met natuurlijk overwicht en je hebt inzicht in wijkzorg processen. Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de zorgvrager, het team en het individu. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en deze is beschikbaar voor gebruik tijdens je werk. Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een goede uitdrukkingsvaardigheid. Werkervaring in de zorg is een pre.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of MBO-V en BIG-geregistreerd. 

• Je kunt zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team werken. 

• Je bent flexibel m.b.t. het aantal beschikbare uren en inzetbaarheid, zowel dag-, avond- en    weekenddiensten.  

• Je bent een empathisch en doortastend type.

• Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. Deze is beschikbaar voor gebruik tijdens je werk.  

Inschaling

Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald in FWG 40 (verzorgende IG) en voor de functie van verpleegkundige in de wijk in FWG schaal 45 conform de CAO VVT.

Bijzonderheden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons team, telefoonnummer 06-46282467 of 06-83596773 of mailen naar r.bijen@zorgaccent.nl

 

Jouw sollicitatie, voorzien van CV, kun je vóór 5 april a.s. richten aan Sanela Omerovic, personeelsadministrateur, via mail s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij met ons team, telefoonnummer 06-46282467 of 06-83596773 of mailen naar r.bijen@zorgaccent.nl.
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 08-03-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 05-04-2019
Nummer 44241
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent