Verzorgende IG/verpleegkundige (intramuraal, 16 uur per week, locatie Bloemendal, Deventer, met name ochtenden en avonden)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Om 7.00 uur begint je dienst en je komt op de afdeling. De overdracht van de nachtdienst geeft je inzicht voor de werkzaamheden van die dag. Je begint met je zorg aan de cliënten en werkt samen op met je collega’s. Je hebt oog en oor voor wat de cliënt bezig houdt en probeert hier zo veel mogelijk op aan te sluiten. Je zet de kwaliteit van de zorg rondom de cliënt op de eerste plaats en draagt dit uit. Gedurende de dag anticipeer je verder wat er zich voor doet op de afdeling, zoals een gesprek met een familielid, artsenvisite of een multidisciplinair overleg.

Wij zijn op zoek naar een verzorgende IG of verpleegkundige die het fijn vindt om bij te dragen aan het leefplezier van de cliënten. Ben jij onze rots in de branding en help jij ons om onze cliënten een fijne en gezellige dag te bieden? Welkom bij een bevlogen team, dat onze cliënt centraal stelt!

Functie eisen

Jij: 
• hebt een diploma verzorgende IG niveau 3 of verpleegkunde niveau 4
• hebt affiniteit met de ouderenzorg
• coördineert de zorg die voortvloeit uit het zorgplan en/of bent verantwoordelijk voor de verpleegtechnische handelingen die voorkomen tijdens je dienst  
• stemt samen met de cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af en kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt
• houdt het overzicht, kunt snel schakelen in de verschillende situaties en weet je collega’s te inspireren
• bent flexibel inzetbaar

Inschaling

Salaris 
Het salaris voor een verzorgende IG bedraagt bij een volledige werkweek (36 uur per week) maximaal € 2.762,34 bruto per maand (FWG 35). Voor een verpleegkundige niveau 4 maximaal € 3.264,29 bruto per maand (FWG 45). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Bijzonderheden

Scholing 
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional. Daarnaast kan je ook je persoonlijke ontwikkeling een boost geven door ons aanbod (via GoodHabitz) aan diverse scholingsmodules.

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. 
We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg. 

Solliciteren
Je kunt tot en met 25 oktober 2020 reageren via onderstaande knop solliciteren.
De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 28 oktober 2020. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. 

Meer informatie 
Wil je eerst meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Franciska Willems, verpleegkundig hoofd, via tel.: 06 83809621.
 
N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

Type Vacature
Intern nummer 257
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis, locatie De Bloemendal in Deventer
Postcode 7414BJ
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 13-10-2020
Reageer voor 26-10-2020
Ingangsdatum 13-10-2020
Nummer 55372

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis