Verzorgende IG/Verpleegkundige Nachtzorgteam
ZorgAccent

Functieomschrijving

Nachtzorgteam zoekt een nieuwe collega voor versterking van ons team.
We zoeken een enthousiaste en flexibele verzorgende IG/verpleegkundige. Je bent werkzaam in een zelfsturend wijkteam en je vindt het een uitdaging om samen met je collega’s de zorg rondom de cliënt in de thuissituatie ‘s nachts zo goed mogelijk te organiseren.
Je bent voldoende bekwaam om ingezet te worden voor verzorgende/verpleegkundige handelingen. In afstemming met je collega’s voer je nog aanvullende taken uit, die horen bij een zelfsturend wijkteam.
Het betreft waakdiensten in terminale situaties. Je verzorgt de terminale cliënt in zijn of haar thuissituatie en ondersteunt vaak ook de mantelzorger/familie. Je verleent i.p één op één zorg van 23.00 tot 7.00 uur.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site:

Verzorgende IG/Verpleegkundige Nachtzorgteam (talentvoorzorgaccent.nl)

 

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG/verpleegkundige en BIG-geregistreerd. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je hebt een collegiale instelling, bent flexibel en breed inzetbaar. Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de cliënt, de organisatie en het team. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en deze is beschikbaar voor gebruik tijdens je werk. Bij ZorgAccent kennen we een hoog niveau van digitalisering. Alle Verzorgenden IG/verpleegkundigen werken met een iPad.
Ook beschik je over een goede uitdrukkingsvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site:

Verzorgende IG/Verpleegkundige Nachtzorgteam (talentvoorzorgaccent.nl)

Inschaling

conform CAO VVT

Bijzonderheden

Wij zijn een klein team. We zien elkaar niet heel vaak. Eenmaal per maand komen we bij elkaar om te vergaderen en zo nu en dan volgen we cursussen/bijscholingen. We communiceren o.a. via de IPAD die je krijgt van ZorgAccent.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site:

Verzorgende IG/Verpleegkundige Nachtzorgteam (talentvoorzorgaccent.nl)

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 17-02-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 15-03-2021
Nummer 51237
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent