Verzorgende IG (VIG) | Gerontopsychiatrie | Marken Haven
Atlant

Functieomschrijving

Houd jij van een dynamische werkomgeving, waar je constant moet schakelen? Dan is het werken op Marken Haven echt iets voor jou. Hier wonen mensen met gerontopsychiatrische zorgvraag. Atlant heeft ruimte voor een:

Verzorgende IG (VIG) | Gerontopsychiatrie | Marken Haven 

24 – 32 uur 

Wat ga je doen?
Samen met jouw collega's overleg je wat de beste zorg is voor de bewoners. In jouw rol als Verzorgende IG bied je complexe zorg en ondersteuning aan mensen met een gerontopsychiatrische zorgvraag. Kwaliteit van leven van de bewoners staat altijd bovenaan. Je bent zichtbaar voor de zorgvragers en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Jouw kennis en energie zet je, naast de zorg en de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten. 

Vast al nieuwsgierig geworden naar de functie ? Kijk dan alvast deze video! :

Atlant & het team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

Op locatie Marken Haven werk je met mensen die een gerontopsychiatrische zorgvraag hebben. De nadruk ligt op het wonen, waarbij de praktijk aansluit op de wensen en behoeften van de bewoners. Wij begeleiden bewoners met een complexe zorgvraag omdat er bijvoorbeeld sprake is van een angst- of persoonlijkheidsstoornis of stemmingswisselingen. De psychiatrische aandoening wordt gecombineerd met een somatische en/of cognitieve zorgvraag. Dit maakt elke bewoner uniek en zorg op maat noodzakelijk. Het zijn kleurrijke mensen met elk een bijzonder verhaal. Dit vraagt van jou een onbevooroordeelde kijk. Bij deze doelgroep tref je regelmatig onvoorspelbaar en vooral geen alledaags gedrag. Je moet hierdoor goed kunnen omgaan met weerstand en juist de uitdaging ervan inzien! Sta jij stevig in je schoenen, ben je geduldig en optimistisch? Dan is deze functie iets voor jou!

Het team bestaat uit verzorgenden, woonbegeleiders, helpenden, afdelingsassistenten en verpleegkundigen. We hebben een fijne werksfeer en er is veel samenhorigheid. Daarnaast werk je nauw samen met diverse behandelaren in het multidisciplinaire team.

“Deze bewoners zijn vaak kleurrijke mensen en hebben een behoorlijke levensgeschiedenis achter de rug. Het zijn echt geluksmomentjes waar je het voor doet als je weer een glimlach van een bewoner krijgt te zien!”. Lorenzo Soer (Verzorgende IG).

Functie eisen

Wat neem je mee? 
Heb jij een diploma Verzorgende IG en ben je flexibel beschikbaar? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Inschaling

Bij Atlant krijg je: 
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.937,38 (CAO VVT FWG 35) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk met uitzicht op vast contract;
• 24 – 32 uur per week; 
• Fijne arbeidsvoorwaarden met o.a. ORT, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling o.a. door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk de video;

Bijzonderheden

Collega worden Lorenzo? Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Kasper Rothuijsen (recruiter) op 06 57 65 69 80 of Milou Vink (junior recruiter) op 06 12 27 35 78. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

Sfeerproeven? Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. 

We zijn benieuwd naar jou!

Type Vacature
Intern nummer 131-22
Organisatie Atlant
Locatie Verpleeghuis Marken Haven (Atlant)
Postcode 7361TC
Stad Beekbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 25-11-2022
Reageer voor 09-12-2022
Ingangsdatum 11-11-2022
Nummer 115442
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant