Verzorgende IG (VIG) | Psychogeriatrie | Coolsingel
Atlant

Functieomschrijving

Houd je van een groene werkomgeving waar je ruimte hebt om je te ontwikkelen? Atlant heeft ruimte voor een:

Verzorgende IG (VIG) | Psychogeriatrie | Coolsingel
 24 uur

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG lever je zorg en verpleging aan de bewoner op basis van de in het zorgleefplan gemaakte afspraken. Je signaleert veranderingen in de zorgbehoefte en in het gedrag van bewoners en geeft deze signalen door. Je bent zichtbaar voor de bewoners en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Je draait dag, avond en nachtdiensten en bent daarnaast om het weekend beschikbaar. Hoewel de zorg en welzijn essentieel is, vragen we van jou juist ook een actieve houding in de begeleiding! Wil mevrouw Yilmaz liever nu met je wandelen in plaats van gewassen worden, omdat de zon zo lekker schijnt? Wil meneer Janssen om 24.00 uur naar bed?  Dan doen we dat gewoon. Mét jouw collega’s ga je die uitdaging aan en vier je samen de (kleine) successen. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten.

Vast al nieuwsgierig geworden hoe je dag als Verzorgende IG eruit ziet bij Atlant? Kijk dan hier de volgende vlog;

Atlant & het team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

In het bos, één kilometer van Beekbergen, ligt verpleeghuis Het Immendaal. Hier is 24 uur per dag intensieve zorg gericht op bewoners met dementie (psychogeriatrie). De bewoners wonen in het groen en hebben de gelegenheid om zelf naar buiten te gaan in de bosrijke omgeving. Er zijn zelfs verschillende dieren bij ons komen wonen, die volop door hen geaaid mogen worden. Het is een veilige en prettige woonomgeving waar de bewoners gespecialiseerde zorg en begeleiding krijgen. Typerend voor deze afdeling is dat aromatherapie een vast onderdeel van de zorg is. Je komt te werken in een hecht team van Helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen dat tegen een stootje kan!

“Wil je dynamisch werken in het groen waar geen dag hetzelfde is? Kom dan gezellig ons team versterken: ik zeg gewoon doen!” Jennifer van Laar & Petra van Veldhuizen (Verzorgende IG).

Functie eisen

Wat neem je mee?
Heb jij een diploma Verzorgende IG en ben je flexibel beschikbaar? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Inschaling

Bij Atlant krijg je:
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.937,68 (CAO VVT FWG 35) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk met uitzicht op vast contract;
• 24 uur per week; 
• Fijne arbeidsvoorwaarden met o.a. ORT, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling met verschillende opleidingsmogelijkheden. Benieuwd naar de Expertisecentra? Bekijk de video;

Bijzonderheden

Wat neem je mee?
Heb jij een diploma Verzorgende IG en ben je flexibel beschikbaar? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Collega worden van Jennifer & Petra? Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Voor vragen kun je contact opnemen met Kasper Rothuijsen (recruiter) op 06 57 65 69 80 of Milou Vink (junior recruiter) op 06 12 27 35 78. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

Sfeerproeven? Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten.

We zijn benieuwd naar jou!

Type Vacature
Intern nummer 129-22
Organisatie Atlant
Locatie Verpleeghuis Het Immendaal (Atlant)
Postcode 7361 GD
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 08-11-2022
Reageer voor 09-12-2022
Ingangsdatum 08-11-2022
Nummer 115344
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant