Verzorgende IG
Welstee

Functieomschrijving

In verband met uitbreiding van het huidige team zijn wij op zoek naar een verzorgende IG, parttime inzetbaar in alle diensten binnen ons huis. Wij zijn op zoek naar een ondernemende, betrokken en flexibele collega met passie voor het vak.

Wie zijn wij?

Waardering, warmte en werkelijke aandacht. Dat is wat wij als team Welstee onze bewoners bieden. Dat doen we met veel plezier en in een professionele, maar zeer huiselijke sfeer. Oprecht betrokken en met veel tijd en aandacht voor elkaar. En natuurlijk vormen onze bewoners het middelpunt! 

Werken bij Welstee is bijzonder.

Onze sfeer is uniek en het hoge zorg- en serviceniveau dat we onze bewoners bieden past daarbij. En bij onze medewerkers. Betrokken, meelevend, zorgzaam en empathisch gaan we met onze bewoners en met elkaar om. Want werken bij Welstee is veel meer dan zorgen. Alles draait om persoonlijke aandacht. Je voelt haarfijn aan welke benadering en houding past bij elke individuele bewoner en diens familie. Je weet hoe mensen graag behandeld willen worden – ook in termen van etiquette.

Als zorgkundige werk je zelfstandig.

Jouw sociale vaardigheden en servicegerichtheid zet je voortdurend in bij de persoonlijke zorg voor onze bewoners. Je handelt met respect en vanuit oprechte belangstelling voor het verleden van de mensen die aan jouw zorg zijn toevertrouwd. Je signaleert, overlegt en bent voor familie een waardevol, proactief contact. Representatief, betrokken, liefdevol en met oog voor detail verleen jij kwalitatief hoogwaardige, ondernemende zorg. Je communiceert soepel op alle niveaus.

Het team van Welstee is hecht.

De betrokkenheid bij de bewoners en bij elkaar is de basis voor ons dagelijkse werk. We helpen elkaar waar we kunnen, zowel in de zorg als in de hotelgerichte dienst. Deze flexibiliteit omarmen we. We verwachten dan ook dat je je voor alle diensten beschikbaar stelt.

Jij hebt:

  • Minimaal een mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3 of vergelijkbaar.
  • Ervaring opgedaan op een PG-afdeling.

We bieden je:

  • Een leuke functie in een betrokken team met ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een dienstverband voor bepaalde tijd, ingaande per direct. Uren en een contract voor onbepaalde tijd zijn bespreekbaar.
  • Een prima salaris. De inschaling is afhankelijk van leeftijd en werkervaring, waarbij de cao VVT gerespecteerd wordt: functieschaal 35
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een fietsplan en een collectieve ziektekostenverzekering.

Voel je een klik?

Herken je je in bovengenoemd profiel? Dan gaan we heel graag met jou in gesprek!

Type Vacature
Organisatie Welstee
Locatie Villa Meijling
Postcode 7622 LZ
Stad Borne
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 17-06-2019
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 31-07-2019
Nummer 45821
Doorsturen Bekijk PDF

Welstee

Welstee biedt een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg in een kleinschalige, beschermde omgeving op riante locaties. We onderscheiden ons onder andere door een luxueuze, stijlvolle woonomgeving en een onbeperkt aanbod van zorg- en welzijnsdiensten. Wij bieden 24 uur per dag zorg en begeleiding aan mensen met somatische problematiek en psychogeriatrische ziektebeelden. Ook voor palliatieve zorg en tijdelijke opvang kunt u bij ons terecht.

Meer over Welstee