Verzorgende IG voor de nacht ZGR Angeli Custodes Raalte
ZGR

Wat houdt deze functie in?

Als het goed is hoeven wij jou niet uit te leggen wat de dankbare taken zijn van een Verzorgende IG. Door jouw opleiding, stage- en/of werkervaring heb jij vast al een goed beeld van deze functie.  

Als Verzorgende IG voor de nachtdienst draag je zorg voor de continuering van de zorgverlening in de nachtdienst. Je draagt zorg voor het optimaliseren van het veiligheidsgevoel en je ondersteunt bij calamiteiten. Je werkt in de nacht op de gehele locatie. Zo nodig verleen je ook zorg in de aanleunwoningen van “de Scheper” in afstemming met de zwerfwacht. Je bent bereidt om zo nodig de dagdienst te ondersteunen.  
 
Persoonlijke zorg en aandacht  voor de cliënt. Daar draait het om in deze functie. Wij vinden dat goed luisteren naar de cliënt en ondersteunen daar waar nodig, een belangrijk onderdeel is van de functie.

Wil jij graag een gevoel krijgen bij het werken als Verzorgende IG bij ZGR Angeli Custodes? Dat kan!  
Wij nodigen je van harte uit om mee te lopen in de zorg.  
Wij laten jou dan met alle plezier ervaren hoe een nacht eruit kan zien bij ons.

Hoe ziet onze ideale collega eruit?

Dat je in het bezit bent van een diploma Verzorgende IG is voor ons vanzelfsprekend als je op deze vacature wilt solliciteren. Maar wat vinden wij nog meer belangrijk aan onze nieuwe collega? 

Zelfstandig en teamplayer 
Naast het feit dat je in deze functie zelfstandig moet kunnen werken, vinden wij het belangrijk dat je een teamplayer bent. Want “alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”!  
Je weet vast als geen ander dat het hard werken is in de zorg en daarom is het belangrijk dat je op elkaar kunt bouwen en weet dat er een team achter je staat om elkaar verder te helpen.

Communicatief sterk 
Je hoort het zo vaak “communicatie is het toverwoord”. Of het nu gaat om communicatie richting cliënt of richting collega’s, wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega goed kan communiceren. Hier draait alles om wanneer we onze cliënten goed willen ondersteunen en begeleiden. Maar wat is dan goed communiceren?  
Door te zeggen wat je doet en te doen wat je zegt! Dit geeft een cliënt duidelijkheid en hierdoor kan hij/zij beter eigen keuzes maken en dus regie houden over eigen leven.

Samen verantwoordelijk 
Je wordt aangenomen voor met name de nachtdiensten en willen graag een beroep op je kunnen doen waar het andere diensten betreft. 

Een klik 
Maar het belangrijkste is natuurlijk dat er een klik is met elkaar. Wanneer je met elkaar en voor elkaar er iedere dag, met een lach op je gezicht, staat voor de cliënt, werkt dit in alles positief door. Samen ben je dan beter in staat in te spelen op vragen en wensen van de cliënt en motiveert en stimuleert ze om er samen een mooie dag van te maken!

Wat biedt ZGR jou?

Maatwerk 
Graag horen wij van jou hoeveel uur jij voor ons beschikbaar bent, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is. Ook is een combinatie met dagdiensten bespreekbaar, maar de voorkeur ligt wel bij meerdere nachten per week te werken. Wanneer blijkt dat we een goede match hebben, bieden wij jou een contract voor onbepaalde tijd.  

Ruimte voor jouw talenten 
Wij doen meer dan ons best een goede werkgever te zijn. Zo zorgen wij voor afwisseling in je werkzaamheden, krijg je ruimte om je te ontwikkelen door mee te mogen denken over diverse onderwerpen en wordt er samen gekeken naar opleidingsmogelijkheden als je hiervoor open staat. Je komt in dienst bij ZGR, waarbij iedere locatie zijn eigen identiteit heeft. Voordeel hiervan is dat je ook eens kunt kijken hoe het op een andere locatie gaat.  

En verder…
De functie van Verzorgende IG is ingedeeld conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) in functiegroep 35. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 2.845,21 op fulltime basis van een 36 urige werkweek. Ook heb je recht op vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in de maand november.

Voor onze werknemers heeft ZGR korting op diverse schade- en zorgverzekeringen geregeld en ZGR betaalt de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou. Ook kun je fiscaal voordelig diverse artikelen aanschaffen zoals een fiets, telefoon, laptop of pc. Maar ook voor sportartikelen, een sportabonnement of vakbondscontributie.  

Spreekt bovenstaande jou aan en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan?
Dan nodigen wij jou uit rechtstreeks te solliciteren op de vacature door middel van de knop “solliciteren”.  

Deze vacature staat open zonder vaste einddatum, maar wacht niet te lang met reageren, wanneer de vacature is ingevuld, zal deze vacature sluiten.  

Voor de volledigheid willen we nog even melden dat het aanleveren van een VOG, onderdeel is van de procedure.  

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Angeli Custodes in Raalte
Postcode 8101AP
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Marloes Hallink via 088-6564220 of m.hallink@zgr.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-11-2021
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 72685
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

Ooit was deze woonzorglocatie aan de rand van Raalte een kloosterziekenhuis waar de zusters van liefde met passie voor hun patiënten zorgden. In het gebouw vindt u nog veel originele details, waaronder een prachtige kapel en kloostertuin, die aan de voorgeschiedenis van het pand herinneren. Dit maakt ZGR Angeli Custodes tot een unieke locatie waar sfeer, bezinning en professionele zorg samenkomen en waar bewoners en medewerkers met veel plezier wonen en werken. De locatie is in de afgelopen jaren volledig gerenoveerd, waardoor er een comfortabele en sfeervolle woonomgeving is ontstaan, waar zorg op maat kan worden geleverd aan ongeveer 50 cliënten met zowel psychogeriatrische als somatische zorgvragen. ZGR Angeli Custodes biedt tevens een warm thuis aan cliënten die vanwege een ziekenhuisopname of revalidatie tijdelijk extra zorg en ondersteuning nodig hebben. Restaurant De Rik is de plek waar zowel cliënten, buurtbewoners en familie een gezonde maaltijd kunnen nuttigen en terecht kunnen voor een kopje koffie of anderen kunnen ontmoeten tijdens een gezellige activiteit. De locatie heeft daarnaast een eigen kapsalon en pedicure. Bij De Boerderij, direct naast Angeli Custodes, kunnen ouderen terecht voor dagbesteding. In de appartementen van De Scheper naast de locatie wordt via transmurale teams van ZGR thuiszorg geleverd.

Meer over ZGR