Verzorgende IG voor diverse thuiszorgteams
Kleingeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk is dé specialist ouderenzorg in Apeldoorn op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische zorg).
Onze cliënten in de thuiszorg waarderen KleinGeluk gemiddeld met een 8,7!

Hier zijn we best trots op! Ook blijven we onze locaties ontwikkelen en investeren we in toekomstbestendigheid en duurzaamheid.

Wat ga je doen?

Onze thuiszorgteams werken in de zorgwoningen in de directe omgeving van onze woonzorgcentra en in de wijk, binnen de stadsgrenzen van Apeldoorn.

Je werkzaamheden bestaan uit (tijdelijk) geplande- en ongeplande zorg bij cliënten in de thuissituatie. Ongeplande zorg vind plaats na een oproep via de persoonsalarmeringen. Je verricht verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken.
Je hebt daarbij oog voor de beleving door de cliënt en uiteraard voor de professionele uitvoering van de zorg.

Als er bijzonderheden zijn in het gedrag van een cliënt (sociaal, psychisch of lichamelijk), signaleer je dit en onderneem je actie. Je werkt samen met de wijkverpleegkundige en de andere collega’s uit jouw betrokken team.

Wil jij hier een bijdrage in leveren en de thuiszorg helpen verder te ontwikkelen dan hebben wij een geschikte vacature voor jou!

Voor diverse thuiszorgteams (o.a. Het Kristal, de Arkel en Lindenhove) zijn wij op zoek naar een deskundige collega’s in de functie van Verzorgende IG.
De uren bepalen we samen in goed overleg.

Functie eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je kennis en ervaring mee:

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3 (IG);
  • Je hebt ervaring en kennis van de doelgroep (ouderen) en de daaraan verbonden zorgbehoeften en benaderingswijzen;
  • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
  • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan je prima in teamverband als ook zelfstandig werken.

Tenslotte denk jij als Verzorgende IG mee over de kwaliteitsverbetering van onze zorg, bouwt mee aan teamontwikkeling en zelforganisatie. 
Wij staan open voor jouw ideeën!

Inschaling

  • Direct een dienstverband voor onbepaalde tijd, uren in overleg;
  • Salaris volgens FWG schaal 35, CAO VVT (maximaal € 2.762,34 bij een 36-urige werkweek);
  • Een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
  • Goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Interesse?

Ben jij een gediplomeerd Verzorgende IG of 3e/4e jaar student Verpleegkunde en kan jij je vinden in onze visie dan nodigen wij je uit te solliciteren en gaan wij graag met je in gesprek!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anne Christi Wijgman (Stadsdeelmanager thuiszorg), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

 
Type Vacature
Organisatie Kleingeluk
Locatie Thuiszorgteams Kristal, De Groene Hoven, Nieuw Zuidzicht, Symfonie
Postcode 7333NC
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij KleinGeluk - Afdeling P&O Danielle van der Werf (0800-0604)
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 08-12-2020
Reageer voor 02-02-2021
Nummer 56414

Kleingeluk

GELUKSBRENGERS gezocht. Wij zijn KleinGeluk! Dé Apeldoornse ouderenzorgorganisatie ontstaan uit De Zorgmensen en De Goede Zorg samen. Zorgen voor ouderen is zoveel meer dan iemand aankleden, een bed verschonen en de administratie bijhouden. Het gaat om de mooie momenten tussen de regels door. Je weet wel, van die kleine dingen die een dag de moeite waard kunnen maken. Het is dan ook onze missie om cliënten natuurlijk de juiste zorg te verlenen, maar ook net dat beetje extra te geven. Met een klein gebaar voor een glimlach te zorgen. Dat kleine geluksgevoel te brengen. Met dagelijkse geluksmomentjes die van onschatbare waarde zijn. Zo maken wij het verschil. Kom jij ons daarbij helpen? Werken in de ouderenzorg moet echt persoonlijk zijn, vinden we. Daarom werk je bij KleinGeluk kleinschalig. Medewerkers die zich echt thuis voelen, daar doen we het voor. We bieden veelzijdige ontwikkelingsmogelijkheden. En onze locaties zijn goed bereikbaar, of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of de auto komt.

Meer over Kleingeluk