Verzorgende IG voor mensen met niet westerse achtergrond, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een verzorgende niveau 3 IG en sta je open voor een uitdagende afdeling?
 • Spreekt de PG afdeling jou aan?
 • Heb jij passie voor je vak en wil je graag intramuraal aan de slag?

Dan is dit iets waar jij blij van wordt!

Als verzorgende IG zijn er intramuraal diverse mogelijkheden. Maar ben jij een Verzorgende IG die uitgedaagd wil worden, een ontzettend fijn team met collega's zoekt, blij wordt van een mooie werkomgeving? Dan is dit een fantastische functie voor jou! 

Onze locatie Het Woolde in Hengelo is helemaal nieuw gebouwd en sinds maart 2021 in gebruik. Wij hebben ook op deze mooie locatie een geheel nieuwe afdeling waar cliënten wonen met diverse nationaliteiten. In deze kleinschalige woonvorm wonen cliënten met PG problematiek en gedragsproblematiek. Door deze mix van nationaliteiten en zorg, is het een functie waarbij we jou echt een leuke uitdaging bieden. We hebben veel situaties waarbij we goed met zowel de cliënten als de familie moeten communiceren. Er werken collega's op de afdeling die de taal goed spreken. Zowel voor hen als voor jou is het een uitdaging om samen te zorgen voor een heldere communicatie.
Ons team is enthousiast en onlangs samengesteld. Je wordt hier dus met open armen ontvangen. We zijn allemaal ontzettend gemotiveerd en willen er met elkaar écht iets van maken.

Wie ben jij?

 • Je hebt ervaring met kleinschalige PG
 • Je hebt ruime ervaring met het werken als Verzorgende niveau 3 (IG) 
 • Je bent zelfstandig, flexibel en enthousiast
 • Je houdt je graag aan regels en afspraken die gemaakt zijn met cliënten en familie
 • Je krijgt energie van nieuwe situaties.

Je vindt bij ons:

 • Een fantastische werklocatie met veel diversiteit!
 • Een team met collega’s die er samen voor gaan om er een groot succes van te maken
 • Een vast contract voor 24 of 28 uur per week. 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35; maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Tal van ontwikkelmogelijkheden

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar. 

Interesse

 Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Linda Pronk of Mascha Blankenstijn op telefoonnummer: 088-3678061

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Het Woolde
Postcode 7555DR
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 109753

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland