Coördinerend Verzorgende (IG), uren in overleg
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een gedreven Coördinerend Verzorgende IG die het geluk en leefplezier van onze cliënten voorop stelt. Vind jij het ook zo belangrijk dat onze cliënten de zorg krijgen die wij ook voor onze dierbaren willen? Welkom bij Solis!

Als Coördinerend Verzorgende IG stap je letterlijk binnen bij de cliënt. Jij haalt energie uit goede zorg en stimuleert zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van cliënten. Met jouw zorg en betrokkenheid draag je eraan bij dat zij kunnen doen wat belangrijk voor hen is. Kortom, jij doet werk dat onmisbaar is voor onze cliënten en levert een belangrijke bijdrage aan onze menslievende zorg. Zoek jij meer uitdaging en zijn coordinerende taken op jouw lijf geschreven? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

  • je hebt een diploma Verzorgende IG en je vindt het interessant om met alle mogelijke vakinhoudelijke vraagstukken en (gezin)situaties in aanraking te komen
  • je verleent ADL en de nodige verpleegtechnische handelingen en je zorgt ervoor dat de zorgplannen up to date zijn op actie niveau
  • verantwoordelijkheidsgevoel, een gezonde dosis geduld, begrip en inlevingsvermogen
  • je werkt zelfstandig, maar je staat er niet alleen voor. Je hebt regelmatig contact met andere disciplines, familie en mantelzorgers
  • je verleent zorg volgens de visie van Solis; het geluk en leefplezier van jouw clienten staat voorop
  • je durft initiatief te nemen en bent creatief in het omgaan met onverwachte situaties
  • je bent een coördinerende Verzorgende IG

Inschaling

Wat mag jij van ons vragen?
Een afwisselende functie en een aanstelling voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt bij een volledige werkweek (36 uur per week) maximaal € 3.254,43 bruto per maand (FWG 40). De CAO biedt een volledige 13e maand.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional. Daarnaast hebben we een groot aanbod in persoonlijke ontwikkelingsmodules (via Goodhabitz), zodat jij ook je persoonlijke ontwikkeling een boost kunt geven!

Bijzonderheden

OVER SOLIS  

Waar kom je terecht?  

Solis, oprecht een andere werkgever! Waarom?   
Wij kijken graag met andere ogen naar zorg. Wij kijken én werken met oprechte aandacht. Aandacht gericht op de cliënt, maar ook op jou als medewerker. Solis medewerkers zijn er in alle soorten en maten, maar alleen als je vertrouwt op het vakmanschap van een ander, haal je het maximale uit elkaar.   

Alleen dan zijn we Samen Solis: daar; waar je zelf bepaalt hoe je leven eruitziet. Wie met aandacht kijkt ziet ook waar het beter kan… En beter betekent anders. En alleen met ánders zijn kunnen we daadwerkelijk verschil maken. Solis oprecht een andere werkgever.  

SOLLICITEREN  

Waar wacht je nog op?  

Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord en solliciteer via onderstaande knop.  

Informatie  

Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we gaan graag met jou in gesprek! Neem gerust contact op met Ciska de Groot, Manager, via tel.: 06-82 962 363.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.   

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 23-01-2023
Reageer voor 04-04-2023
Ingangsdatum 23-01-2023
Nummer 112075

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis