Verzorgende IG (voornamelijk nacht)
Zorggroep Sint Maarten

In de functie van verzorgende IG is het je belangrijkste uitdaging om onze cliënten in onze zorglocatie iedere dag opnieuw persoonlijke en mensgerichte zorg, verpleging en psychosociale begeleiding te verlenen, waarbij hun eigen regie centraal staat. Werken in een bijzonder mooi gelegen locatie. Een locatie met leuke collega's, een fijne en leuke werksfeer, waarbij samenwerking voorop staat. Iemand die een hart heeft voor de zorg en graag wil bijdragen aan een waardevolle dag voor onze bewoners. Waarbij kwaliteit van zorg graag te willen waarborgen. Voor de locatie Gravenstate zoeken we een collega die ook af en toe nachtdiensten wil werken. Mogelijk ook toevoegen dat het mogelijk is om een kop koffie te komen drinken of een dag meelopen.

   

Werken bij Zorggroep Sint Maarten betekent boven alles werken met je hart. We vinden het ontzettend belangrijk dat je plezier hebt in je werk en doen er alles aan om voor onze cliënten, onze collega's, maar ook voor onszelf de dagen mooi te maken. We zijn een zorgorganisatie die niet alleen zegt dat zorg mensenwerk is, maar waar dit ook echt zo is. Dit geldt ook voor Gravenstate, waar er naast wonen en werken dan ook vooral wordt geleefd. Mensen voelen zich echt thuis door de warme en vertrouwde sfeer die aansluit bij hun belevingswereld. We nemen echt de tijd voor elkaar, tonen in iedereen oprechte interesse en verwachten dat ook van onze bewoners. Ga je bij Gravenstate aan de slag, dan word je onderdeel van een team dat veel voor elkaar over heeft en uitdagingen samen aangaat. Natuurlijk is het werk belangrijk, maar jij als medewerker ook. Je kunt alleen goed voor een ander zorgen, als je ook goed voor jezelf zorgt. Wij zorgen dan ook goed voor jou zodat je gezond, vitaal en geïnspireerd blijft. En kunt werken met je hart. Wil jij ook werken met je hart en doen waar je blij van wordt? Dan pas je bij ons!

Dit vragen we

Om aan de slag te kunnen in deze functie is het van belang dat je beschikt over een afgeronde opleiding Verzorgende IG. Ben je nog bijna klaar met je studie en wil je graag bij ons komen werken dan komen we ook graag met je in contact. Daarnaast vind je het niet alleen vanzelfsprekend maar vooral ook leuk om samen te werken. Goed zijn in je werk is een ding, doen waar je blij van wordt en plezier in hebt is bij ons minstens zo belangrijk. We verwachten dan ook dat je niet alleen je talent deelt, maar ook een flinke dosis gezelligheid meebrengt, klaarstaat voor een ander en graag een stapje extra zet als dat nodig is.

We hebben veel te bieden

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT en kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen. De functie van verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen. Je krijgt een parttime contract aangeboden. Hierover komen we graag met je in gesprek om jouw mogelijkheden te bespreken.

Onze extra's

 • Vitaliteit
  Er is veel voor je geregeld, zodat je mentaal en lichamelijk vitaal blijft. 
 • Persoonlijke ontwikkeling
  Een leven lang leren op een leuke en aantrekkelijke manier.
 • Eindejaarsuitkering
  Naast vakantiegeld in mei, ontvang je aan het einde van het jaar een eindejaarsuitkering.
 • Meerkeuzesysteem
  Waarmee je met fiscaal voordeel producten en cadeaubonnen kunt kopen.

Tot slot

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Vragen

Wil je weten of deze functie bij je past of wil je meer weten over het werk, het team of Zorggroep Sint Maarten? Bel met:

Sharon Nijhof - Bakker, Lokaal manager, via 06-23290754.

Type Vacature
Intern nummer GR-03
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Gravenstate in Denekamp
Postcode 7591 PE
Stad Denekamp
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sharon Nijhof - Bakker, Lokaal manager, via 06-23290754.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 20-04-2023
Reageer voor 15-06-2023
Ingangsdatum 20-04-2023
Nummer 119480

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten