VERZORGENDE IG WELGELEGEN
Saxenburgh

't Welgelegen zoekt een enthousiaste  VERZORGENDE IG die onze bewoners goede zorg en aandacht wil geven. 

“Ik word blij als ik blije bewoners zie, die je dankbaar zijn voor de aandachtige en liefdevolle zorg die je geeft; het zit vaak in iets kleins wat een groot verschil maakt voor onze bewoners. Daarnaast geniet ik van mijn gezellige en hardwerkende collega’s. Het gevoel van saamhorigheid tijdens het werken vind ik fantastisch. En een dienst ruilen is geen probleem, er staat altijd een collega voor je klaar.” - Gerlinde, verpleegkundige 't Welgelegen:

Hoe ziet het werken op de afdeling er uit?
Jouw werkdag start gezamenlijk: samen met je collega’s beslis je wie welke bewoners gaat verzorgen. Je kijkt ernaar uit om mevrouw of meneer een fijne start van de dag te bezorgen. Na de zorg tref je je collega’s voor een kopje koffie of thee. Even met elkaar een praatje maken hoe het weekend was. Daarna is het tijd voor administratie in de huiskamer of op kantoor. Je voert een familiegesprek of overlegt met de arts. Geen dag is hetzelfde. Je probeert zoveel mogelijk de wensen van onze bewoners waar te maken en aan te sluiten op hun beleving. Je luistert naar de verhalen van vroeger of maakt tijd in overleg met je collega’s om een wandelingetje met meneer of mevrouw te maken.  Je werkt zelfstandig, maar je kunt elk moment op een collega terugvallen of even overleggen.

Wat hebben onze bewoners nodig?
Je hebt een diploma als Verzorgende IG. Wij vinden het belangrijk dat jij kijkt naar de mogelijkheden van onze psychogeriatrische en somatische bewoners. Wat kan meneer of mevrouw nog en hoe kan ik het beste hierbij aansluiten. Jij maakt jouw voorstellen over hoe het anders kan bespreekbaar. Mocht het nodig zijn dan schakel je een verpleegkundige, psycholoog, arts of andere disciplines in. Wij vinden ervaring minder belangrijk; we kijken vooral hoe jij in je werk staat. Jij draagt iedere dag bij aan het kleine geluk van onze bewoners. Een uitdagende functie die veel voldoening geeft.

't Welgelegen
Onze gezellige locatie bevindt zich in het centrum van Gramsbergen. Iedere bewoner heeft een eigen kamer met toilet en badkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke huiskamer. Hier kunnen bewoners gezamenlijk eten, maar als het de bewoners beter past om op de eigen kamer te eten, dan wordt dit natuurlijk gefaciliteerd. In de huiskamer is er ook gelegenheid om spelletjes te doen of samen te zingen. Hierin sluiten we aan bij de wensen van de bewoners. Jij gaat aan de slag op de PG of een somatische afdeling, net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Naast je eigen team heb je ook collega’s van de andere afdelingen. Samen vormen we een warm en sociaal team dat voor elkaar klaarstaat en waarbij iedereen elkaar kent.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen. Dit kan een bepaalde specialisatie zijn of doorgroeien naar Verpleegkundige.

  • Salaris is minimaal € 2.422,65 en maximaal € 3.159,64 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40)
  • Er komt nog ORT, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties zoals een laptop
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Heb je een twijfel en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Dorinda Lennips, wijkmanager, [email protected] of via (0)523 276028. 

Wanneer je solliciteert, nemen we binnen enkele werkdagen contact met je op.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.170
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Zorgcentrum 't Welgelegen
Postcode 7783 AM
Stad Gramsbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Dorinda Lennips, wijkmanager, [email protected] of via (0)523 276028.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 17-11-2022
Reageer voor 01-12-2022
Ingangsdatum 01-01-2023
Nummer 115595
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh