Verzorgende IG (wijk)
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Functieomschrijving

Wij hebben aandacht voor jou, zodat jij aandacht hebt voor de cliënten. Onze overtuiging is namelijk dat als jij met plezier naar je werk gaat en trots over je werk praat, dat onze cliënten de goede zorg ervaren die ze nodig hebben. Past dit bij jouw visie? Bij Driezorg zijn wij op zoek naar een:

Verzorgende IG (wijk)

Bij Driezorg zetten bijna 900 medewerkers zich dagelijks in voor zo’n 1500 cliënten en bewoners. Onze cliënten willen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Wij gaan ervanuit dat zij zelf zoveel mogelijk de regie voeren over hun zorg(vraag). Aan jou de uitdaging om hen te ondersteunen om zelfredzaam te blijven. We vinden het bij Driezorg belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Dat geldt voor cliënten, maar zeker ook voor medewerkers. Werken bij Driezorg betekent dat jij het voor een groot deel voor het zeggen hebt. Omdat jij de bewoners en cliënten kent, je vak verstaat en de praktijk kent. Deze vrijheid is uitdagend en er wordt verwacht dat jij die op een verantwoordelijke manier invult.

Wij doen drie beloften richting de toekomst:

  • Wij zijn altijd in de buurt;
  • Wij geven altijd aandacht;
  • Wij zijn er altijd, nu en later.

Werken als Verzorgende IG in de wijk

Als Verzorgende IG weet jij natuurlijk wat jouw werkzaamheden zijn, maar we laten ze toch nog even kort voorbij komen. Onze cliënten hebben diverse hulp/ondersteuningsvragen. Jij helpt ze door verzorgende en verpleegkundige handelingen te verrichten in de wijk. Zelfredzaamheid vinden we belangrijk en jij stimuleert cliënten hier in. Uiteraard houd je altijd rekening met de behoeften, geredeneerd vanuit de positieve gezondheid van Machteld Huber. Daarnaast heb je oog voor de mens; gaat het goed met hem of haar? Zijn er bijzonderheden. Bij bijzonderheden zorg dat dit zoveel mogelijk vanuit eigen regie en het sociale netwerk, wordt georganiseerd.

Functie eisen

Wie zoeken wij? 

Als onze ideale kandidaat ben je in het bezit van een diploma Verzorgende IG. En in het bezit van een rijbewijs. Ervaring is mooi meegenomen. UIteraard zijn we bereid, indien nodig, met alle plezier de kneepjes van het vak bij te brengen. Je bent een gedreven, zelfstandige zorgprofessional die vindt dat het altijd beter kan. Je hebt voelsprieten die je gebruikt om te signaleren wat een cliënt nodig heeft. Daarnaast werk je goed samen met collega’s, zodat jullie de juiste zorg kunnen bieden. Om alle cliënt- hulp en ondersteuningsvragen aan te kunnen zoeken wij collega's die wijkoverstijgend willen werken. Daarnaast is onze zienswijze digitaal waar kan fysiek als het moet. Hierdoor zijn de werkprocessen heel verschillend en afwisselend binnen je route. Ervaring of bereidheid om met ehealth te gaan werken is een pré.

Inschaling

Wij bieden jou

Wat wij jou bieden is een uitdagende en afwisselende werkomgeving met een enthousiast team van betrokken collega’s. Daarnaast bieden wij een salaris van minimaal €1.960,02 en maximaal €2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dit is conform FWG 35 van de cao VVT. Hier komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%) bij. Verder bieden wij:

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd (na succesvolle proeftijd); 
  • De uren zijn in overleg. We horen vooral graag wat jouw wens is!
  • Afwisselende baan waar ruimte is voor jouw inbreng;
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling en ontplooiing;
  • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. fietsplan en uitruil reiskosten.

Wat wij belangrijk vinden is dat je matched met Driezorg en Driezorg met jou! Wij stellen toekomstige collega’s dan ook graag in de gelegenheid om eerst een dag mee te lopen om te kijken of er daadwerkelijk een match is.

Bijzonderheden

Word jij hier blij van?

Dan worden wij dat ook! Via onderstaande knop kun je jouw gegevens uploaden. We nemen vervolgens heel snel contact met je op. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Diana van Ommen (werkdagen ma t/m do) via het algemene telefoonnummer van Driezorg 038-2001100.  

Heb je andere vragen die je eerst wilt stellen? Laat het dan weten aan Ineke Brinkhof, interim recruiter, via 06-50172843 of via i.brinkhof@driezorg.nl. Stuur gerust een Whatsapp en je hebt binnen no time een reactie.

Voldoe je (bijna) aan de eisen? Plan dan gelijk een afspraak in mijn agenda!

Kijk op www.driezorg.nl om gelijk een afspraak in te plannen in mijn agenda. Staat er (op korte termijn) geen geschikt moment tussen? Stuur me een berichtje en we spreken elkaar snel.

Bijzonderheden

Het opvragen van referenties en aanvragen van een VOG zijn standaard onderdelen van onze selectieprocedure (een reeds aangevraagde VOG die niet ouder is dan 3 maanden is ook geldig).

 

De werving van zorgprofessionals bij Driezorg verzorgen wij zelf. Wij hebben geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 20-09-2021
Reageer voor 20-10-2021
Ingangsdatum 20-09-2021
Nummer 71040
Doorsturen Bekijk PDF