Verzorgende IG wijkteam Castello 2 Almelo
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij, wijkteam Castello 2, zijn op zoek naar een verzorgende IG die ons team met 20-24 uur (uren in overleg) per week kan komen versterken.
In je functie verpleeg je cliënten in de thuissituatie, voer je verpleegtechnische handelingen uit en verricht je administratieve taken die hieruit voortvloeien. Je werkt in een zelfsturend wijkteam waar je als team verantwoordelijk bent voor alle voorkomende zaken, zoals het maken van een rooster, plannen en het begeleiden van stagiaires.

Je bent voldoende bekwaam om ingezet te worden voor verpleegkundige en verzorgende handelingen, passend bij je opleiding. Naast de verpleegkundige en verzorgende activiteiten maak je met onze cliënten zorgafspraken, evalueert deze en past deze aan als dat nodig is.

Reactie van een oud- medewerker:
“ Ik heb gewerkt als vaste invalkracht bij Castello team 2.
Door het warme ontvangst voelde ik mij direct lid van het team en absoluut geen invalkracht.
De duidelijke zorgplannen zorgden ervoor dat ik vanaf het eerste moment de gewenste zorg kon bieden aan de cliënten. Een super team, waar collega’s elkaar ondersteunen als dat nodig is en iedereen echt geïnteresseerd is in hoe het met een ander gaat!“

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkteam-castello-2-almelo/ 

Functie eisen

Wij vragen een collega die niet bang is om zelfstandig in de wijk keuzes te maken op basis van zijn/haar professionele inzichten. Je loopt de route immers alleen. Je staat er echter bij ons niet alleen voor! Als team hechten we veel waarde aan een fijne manier van feedback geven en ook ontvangen. We zullen je hiermee dus ook desgewenst ondersteunen!
Je durft je eigen inbreng te hebben binnen het team, maar weet dat consensus de manier is waarop wij de beslissingen nemen. Dit wil zeggen dat we het allemaal eens moeten zijn, als we besluiten nemen.
Je hebt een goed gevoel voor humor en relativeringsvermogen. Kun je dit in je dagelijkse werkzaamheden toepassen, dan is dit een pre!

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkteam-castello-2-almelo/ 

Inschaling

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd.
Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald in FWG 40 conform de CAO VVT.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkteam-castello-2-almelo/ 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 12-07-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 11-08-2022
Nummer 112456
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent