2 Verzorgenden IG/(Wijk)verpleegkundigen Almelo de Riet
ZorgAccent

Functieomschrijving

Voor ons wijkteam Almelo de Riet zoeken wij zo snel mogelijk 2 nieuwe collega's: verzorgende IG/ (Wijk)verpleegkundige.

Wij zijn een energiek klein team in het stadsdeel, de Riet van Almelo. Je werkt bij ons zelfstandig met een grote mate van vrijheid en de nodige creativiteit. Doelmatigheid is een van onze speerpunten en daarnaast heeft zorgtechnologie ook onze aandacht. Onze wijken kenmerken zich door de leuke diversiteit in het cliëntenaanbod. Doordat ons werkgebied klein is, ken je de wijk goed en de bijbehorende sociale kaart en weet je wat er zich afspeelt. Kortom: korte lijnen. Wij zijn op zoek naar een verzorgende IG/(wijk)verpleegkundige voor een vast aantal uren.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/2-verzorgenden-ig-wijkverpleegkundigen-almelo-de-riet/  

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4/5 en BIG-geregistreerd. Wij verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je hebt een collegiale instelling en bent flexibel m.b.t. het aantal beschikbare uren en inzetbaarheid. Je bent een doortastend type en je hebt inzicht in (administratieve en planmatige) thuiszorgprocessen.
Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu.
Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en deze is beschikbaar voor gebruik tijdens je werk. Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een goede uitdrukkingsvaardigheid.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/2-verzorgenden-ig-wijkverpleegkundigen-almelo-de-riet/  

Inschaling

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd.
Je salaris wordt, afhankelijk van opleiding en ervaring, ingeschaald in FWG schaal 40 (verzorgende IG), FWG schaal 45 (verpleegkundige in de wijk) of FWG schaal 50 (wijkverpleegkundige), conform de CAO VVT.
Interne sollicitanten zullen voorrang krijgen in de procedure.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/2-verzorgenden-ig-wijkverpleegkundigen-almelo-de-riet/  

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 26-08-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 15-10-2022
Nummer 113536
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent