Verzorgende IG/(wijk)verpleegkundige Enter Midden Regge
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij Wijkteam Enter Midden Regge, zijn op zoek naar een verzorgende IG en een verpleegkundige niveau 4/5. Voor uren in overleg en met een contract voor onbepaalde tijd. Wij staan open voor grote en kleine contracten.

Wij denken in mogelijkheden en proberen zorg op maat te bieden. En doen dit in samenspraak met de cliënten en waar mogelijk met de mantelzorgers en andere disciplines.
Eigen regie en zelfredzaamheid van de cliënten vinden wij heel belangrijk.
Wij zetten allemaal onze deskundigheid in om hier vorm aan te geven, te stimuleren en te blijven zoeken naar mogelijkheden.

Werken in de wijk is boeiend, divers en elke dag is anders. Je werkt zelfstandig en toch zijn je collega’s dichtbij voor overleg, wij werken nauw samen met het andere wijkteam van ZorgAccent in Enter, wij zitten in hetzelfde kantoor.
Herken jij je zelf en ben jij enthousiast geworden, reageer dan op deze vacature en wij hopen jou te kunnen ontmoeten.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkverpleegkundige-enter-midden-regge/   

Functie eisen

Team Enter Midden Regge, is op zoek naar meerdere enthousiaste, betrokken en gezellige collega’s, die graag willen werken in de wijk. In het team werken we zelfsturend en zijn de taken verdeeld, waarin er ruimte is om te groeien en te ontwikkelen.
We vinden het belangrijk een open, warme, flexibele werksfeer te creëren, waarin we elkaar vertrouwen en er voor elkaar zijn, dit is een basis voor een goede onderlinge samenwerking.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkverpleegkundige-enter-midden-regge/   

Inschaling

Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald in FGW schaal 40, 45 of 50 conform de CAO VVT.
Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd.
Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkverpleegkundige-enter-midden-regge/   

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 02-05-2023
Reageer voor 08-06-2023
Ingangsdatum 02-05-2023
Nummer 119763
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent