Verzorgende IG Wijkverpleging
Markenheem

Functieomschrijving

Als Verzorgende IG binnen de wijkverpleging, ben je verantwoordelijk voor het bieden van de benodigde zorg aan onze cliënten. Dit doe je op basis van een zorgplan en persoonlijke begeleiding op maat. Zo bied jij onze cliënten zorg op maat bij hen thuis.

We staan midden in de samenleving en zijn betrokken bij onze cliënten en hun familie. Voor de gemeenten Doetinchem zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. In onze zorgverlening zetten we de cliënt centraal om samen meer kleur te geven aan de laatste fase van hun leven. Cliënten krijgen persoonlijke aandacht, zorg op maat en kunnen daardoor langer thuisblijven. Iedereen moet zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Dit geldt ook voor onze medewerkers.

Met goed opgeleide medewerkers en ervaren vrijwilligers bieden we elke dag hoogwaardige zorg aan onze cliënten. Bij Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Zorg met aandacht, die afgestemd is op hun persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. Ook bij hen thuis. We waarderen en respecteren de eigen levensstijl en individuele wensen van eenieder.

We zijn transparant, helder en duidelijk. Zowel naar onze cliënten, hun familie als naar elkaar. Afspraak is afspraak. Als grote werkgever in de ouderenzorg van de regio Doetinchem kun je op ons rekenen. We bieden je volop kansen om jezelf binnen het vak te ontwikkelen en door te groeien.

We hebben hart voor ons werk en voor onze cliënten. Dat verwachten we uiteraard ook van jou, want jij bent:

 • Vriendelijk, tactvol en geduldig;
 • Een leuke, hulpvaardige en enthousiaste collega.

Functie eisen

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG (niveau 3);
 • Je hebt affiniteit in de wijkverpleging;
 • Je kunt goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent in staat op een creatieve, oplossingsgerichte manier te werk te gaan.

Inschaling

We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. Je krijgt een prima salaris (schaal 35, € 1.960,02 – 2.845,21). Ook ligt er een pakket met  secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar:

 • 8% vakantiegeld;
 • 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenopbouw;
 • Volop ontwikkelingskansen;
 • Een spaarsysteem voor een fiets, tablet, jas of een opleiding naar keuze.

Samen met jou op weg naar een vast dienstverband, maken we de start met een jaarcontract. Alle uren zijn bespreekbaar.

Bijzonderheden

Laat ons weten wie je bent! Voor vragen of meer informatie kun je bellen of appen met onze HRM-afdeling via 06–86852647. Graag ontvangen we je sollicitatie via onze site: www.werkenbijmarkenheem.nl

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, alle locaties
Postcode 7001 CR
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam Lamers (Recruiter)
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 19-09-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 19-09-2021
Nummer 54983
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem