Verzorgende IG wijkzorg, Losser
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zoek jij een zelfstandige functie waarbij je met vrijheid naar je eigen cliënten gaat?
 • Zoek jij afwisseling en ligt jouw hart bij de ouderenzorg?
 • Ben je gemotiveerd en enthousiast?  

Dan kan dit een leuke vacature zijn voor jou! Lees je mee?

Het fijne team Losser – de Bleek zoekt een nieuwe collega. Ons team is een gemêleerd team, met collega’s van jong tot oud, man en vrouw. We omschrijven onszelf als een fijn en gezellig team, de sfeer is goed en er wordt naar je geluisterd. Ook kunnen wij goede begeleiding bieden. Onze collega’s staan open voor nieuwe ideeën. We hebben een heel sterk teamgevoel; na de route gaat iedereen wel even naar kantoor voor een gezellig kopje koffie. Klinkt fijn, toch?

Onze routes zijn ook afwisselend. We hebben chronisch zieken, revaliderende cliënten en langdurige zorg. Alle routes zijn goed te doen op de fiets. Qua planning is het ook mogelijk om lange routes te doen. We hebben een auto en een e-bike beschikbaar voor jou! Ideaal geregeld.

Als verzorgende IG in de wijk ga je de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende niveau 3 opleiding 
 • Je bent op zoek naar een leuke baan van 24 uur per week 
 • Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn 
 • Je bent communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven 
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s 

Je vindt bij ons

 • Een vast contract, hoppa!
 • Een team met gedreven collega’s die jou met open armen ontvangen
 • Fijne begeleiding door jouw collega’s
 • Een auto of e-bike die je mag gebruiken om jouw routes te doen
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35, maximaal € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Maar jij komt bij ons werken en daar wil jij vast meer weten.  Je wilt toch tijd hebben voor je gezin, je hobby en je uren maken? Daar helpen wij je bij.  

Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische snufjes, Check! Van een robot tot elektronische cliëntdossiers. Zo kun jij zorg leveren en dit is doe jij het liefste doet.  

In jouw vak is het bijhouden van je kennis heel belangrijk. Dit wil je doen, wanneer het jou uitkomt. Het leerplein staat bomvol allemaal leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Bijzonderheden

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, dat kun je hier bekijken.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Losser, wijkverpleging
Postcode 7581BV
Stad Losser
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-03-2023
Reageer voor 15-04-2023
Nummer 118559

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland