Verzorgende IG wooncentrum Hoogeveen
's Heeren Loo Zorggroep - regio De Noorderbrug

Functieomschrijving

Mooie functie voor een verzorgende IG met verpleegtechnische affiniteit en ervaring!

Jouw functie
De Noorderbrug zoekt voor het wooncentrum Hoogeveen een afgestudeerde verzorgende IG die gaat werken in de functie begeleider A. In deze rol maak jij deel uit van ons team, waarbij je met medische handelingen het werk van de HBO-Ver ondersteunt.
Als Begeleider A bied jij zorg en begeleiding volgens een met de cliënt samengesteld SamenWerkplan. Je begeleidt op basis van wensen van de cliënt. Je ondersteunt en assisteert bij de lichamelijke verzorging van cliënten en overige algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-activiteiten). Belangrijk in jouw werk is het contact met de cliënt. Vanuit respect en begrip ga jij om met de cliënt, die soms naast het ziektebeeld complexe bijkomende problematiek heeft. Je gaat werken in een multidisciplinair team met onder andere divers geschoolde begeleiders, gedragswetenschappers, verpleegkundigen, gastvrouw/heer en een teamcoach.

Wooncentra Hoogeveen
In Hoogeveen hebben we twee woonlocaties met 20 en 8 cliënten. De ziektebeelden en zorgvraag zijn variërend, van niet-aangeboren hersenletsel tot spierziekten en aandoeningen aan het centrale zenuwstelsel, zoals MS. Deze diversiteit maakt de zorgvraag per cliënt variërend en erg uitdagend! In deze vacature gaat het om inzet op de locatie Pottingastraat.

Over De Noorderbrug
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte; met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl. De Noorderbrug is een regio van ’s Heeren Loo.

Functie eisen

Functie-eisen:

 • je hebt de opleiding verzorgende IG afgerond
 • je bent vaardig in verpleegtechnische handelingen
 • ruime ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging
 • jij hebt ervaring met voorbehouden en risicovolle handelingen
 • je hebt bij voorkeur eerder gewerkt met tilliften
 • geen bezwaar hebben tegen meedraaien in onze 24-uurs zorg (avond-, nacht- en weekenddiensten)

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Inschaling

Wij bieden jou

 • een contract voor onbepaalde tijd, 24 - 28 uur
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG 35 (minimaal € 1.861,00 tot maximaal € 2.766,00 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband)
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Bijzonderheden

Reageren
Je kunt tot 22 maart 2021 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en motivatiebrief. Geïnteresseerd? Wacht dan niet met solliciteren, met geschikte kandidaten gaan we gelijk in gesprek. De procedure kan eerder worden gesloten.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anny Hoftijser, teamcoach Assen en Hoogeveen, op telefoonnummer 06 30704217.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Zorggroep - regio De Noorderbrug
Locatie Wooncentrum Hoogeveen
Postcode 7902AE
Stad Hoogeveen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 23-02-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 22-03-2021
Nummer 57895
Doorsturen Bekijk PDF

's Heeren Loo Zorggroep - regio De Noorderbrug

De Noorderbrug is specialist voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel, doofheid met complexe problematiek, lichamelijke beperkingen of een chronische ziekte. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk staan al meer dan veertig jaar hoog in het vaandel. Medewerkers van De Noorderbrug zijn mensenkenners. Zij verstaan en begrijpen cliënten en hun netwerk vanuit een respectvolle dialoog, vakmanschap en expertise. De Noorderbrug biedt behandeling, verzorging, verpleging, begeleiding en ondersteuning: in een wooncentrum van de Noorderbrug, thuis en in het eigen netwerk, bij werken, vrije tijd en activiteiten overdag. De Noorderbrug is actief in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht.

Meer over 's Heeren Loo Zorggroep - regio De Noorderbrug