Verzorgende IG woonteam Boslaan (flex)
Sensire

Vind jij het leuk om bewoners te ondersteunen binnen een kleinschalige woonvorm? Wil jij een bewoner echt leren kennen? Vind jij het belangrijk om passende zelfredzaamheid te blijven stimuleren? Werk jij graag een in klein team, waarmee jullie het echt samen doen?

Wat ga je doen

Wat beweegt ons?

De meneer, die graag een praatje maakt met andere bewoners. Die mevrouw, die iedere dag even naar buiten gaat om een frisse neus te halen. Of de aanblik in de huiskamer, waar twee bewoners samen een kopje koffie drinken. Wat ons beweegt? Bijdragen aan het welzijn en de zelfredzaamheid van onze bewoners. Iedere dag sluiten we bij hen aan, met persoonlijke aandacht. We doen ons werk vanuit empathie, geduld en vertrouwen. We vinden het belangrijk om een warme en huiselijke sfeer te creëren voor onze bewoners. Samen zorgen we ervoor dat het bij Sensire fijn en vertrouwd voelt om om (tijdelijk) te wonen.

Beweeg jij mee?

Ben je Verzorgende en voel jij je ook op deze manier betrokken? Sensire Wonen met Zorg is erop gericht dat je als medewerker tijd en aandacht hebt voor de bewoner. Zo raak je echt vertrouwd met de bewoner en zijn persoonlijke situatie en wensen. De aard en intensiteit van de zorgvraag kan verschillen per bewoner. Zo zijn er bijvoorbeeld bewoners met een intensieve zorgvraag of vraag richting dementiezorg. Je voert verpleegtechnische handelingen uit, signaleert veranderingen in zorgvraag en onderneemt hier actie in. De zelfredzaamheid en het welzijn van de bewoner staat voorop. Verder ben je verantwoordelijk voor een correcte informatieoverdracht.

Een greep uit jouw werkzaamheden

Gedurende de dag ondersteun je de bewoners. Zij staan voorop. Je sluit aan en helpt hen in het doorlopen van de dag. Je biedt de bewoners een sfeer van geborgenheid, veiligheid en gezelligheid. Er bestaan taken rondom ADL, medicatie, voeding en activiteiten. Je staat naast de bewoner en sluit aan. Je onderhoudt nauw contact met je collega's. Jullie doen het echt samen. Iedere dienst wordt er een rapportage geschreven. Verder ondersteun je de woonbegeleiders op de afdeling.

Wie ben jij

  • Je kunt goed achterhalen wat de wensen en behoeften van de bewoners zijn, en stemt daar de ondersteuning op af;
  • Je flexibel en staat stevig in je schoenen;
  • Je hebt kennis van dementie of bent bereid om je hier verder in te verdiepen;
  • Je bent empatisch ingesteld en weet aansluiting te vinden bij de doelgroep;
  • Je bent zelfstandig in het nemen van beslissingen. Je kunt handelen zonder steun van anderen en bent in staat zelfstandig avond- en nachtdiensten draaien;
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken;
  • Je bent in staat om feedback te geven en ontvangen.
Verder beschik jij over
  • Minimaal het MBO-diploma verzorgende niveau 3 en je beschikt over Verzorgende IG werk- en denkniveau;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG); om bij aanvang of na aanvraag te overleggen;
  • De bereidheid om onregelmatige diensten te draaien, waaronder zowel weekenden als nachtdiensten.

Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?

Wij zoeken een collega voor de flexibele schil rondom het basisteam van het woonteam Boslaan. Als flexwerker ben je in dienst van Sensire. Je helpt het team uit de brand, als deze er niet uitkomt met het opvullen van diensten of als een collega uitvalt of vrij wil. Wat wij verwachten is dat je flexibel inzetbaar bent (ook in de vakantieperiodes).

Bij aanvang kunnen wij je een contract bieden van 12 maanden met uitzicht op vast, voor minimaal 8 en maximaal 12 uur per week. Maar wij gaan graag met je in gesprek over jouw wensen. Kom jij ons leuke team versterken? Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Judith van Zelst, teamverpleegkundige, telefoonnummer 06-25568464.

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1013
Organisatie Sensire
Locatie verpleeghuis, locatie Den Ooiman in Doetinchem
Postcode 7009 AM
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Judith van Zelst, j.vanzelst@sensire.nl, 0625568464
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 14-02-2019
Reageer voor 31-05-2019
Ingangsdatum 01-04-2019
Nummer 43723

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire