Verzorgende IG| Woonzorgcentrum| Apeldoorn
Atlant

Functieomschrijving

Ben jij een Verzorgende IG die het leuk vindt om naast alle facetten van het vak ook leerlingen te begeleiden, hen te coachen en waarbij je zelf ook het contact houdt met bewoners? Dan ben je bij ons op de juiste plek, want Atlant heeft ruimte voor:

Verzorgende IG | Woonzorgcentrum | Koningin Wilhelmina    
12 – 32 uur

Kom jij ons team versterken 
Het Woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina ligt midden in een levendige woonwijk, op het winkelcentrum Anklaar. Wij zijn een dynamisch team en bij ons is geen dag hetzelfde! Soms is het rennen en vliegen, de andere keer kun je rustig op kantoor de administratieve werkzaamheden afronden of met een bewoner een kop koffie drinken. Ons team bestaat uit Helpenden, Verzorgenden en een Verpleegkundig Kwaliteitscoach. Dit zijn allemaal vaste medewerkers want zo kun je een relatie opbouwen met elkaar. Dat werkt voor ons plezierig en het aller belangrijkste is natuurlijk dat onze bewoners vaste gezichten zien!

Mooie uitdaging
Wat zo mooi is in deze functie is dat je naast jouw werk ook vakkennis kunt overdragen als werkbegeleider aan de collega’s die in opleiding zijn. Daarnaast zorg jij er samen met het team voor dat de bewoners zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren. Je biedt zorg en verpleging in de woonsituatie. Je bent zichtbaar voor onze bewoners en maakt steeds de afweging wat jij voor hen kunt betekenen. 

Functie eisen

Jij bent iemand die
• Een diploma Verzorgende IG (niveau 3) heeft; 
• Goed overzicht kan houden en rust bewaren;
• Een proactieve werkhouding heeft;
• Bereid is om onregelmatige diensten te draaien en om het weekeinde te werken; 
• Gewend is om in mogelijkheden te denken;  
• Graag de rol als werkbegeleider op zicht neemt en zin heeft om leerlingen te enthousiasmeren en laten ontwikkelen in hun toekomstige rol tot Verzorgende IG;
• Een goed humeur heeft, leergierig is en graag meedenkt over verdere ontwikkelingen.

Inschaling

Bij Atlant krijg je
• Een werkplek bij een proactieve organisatie;
• Enthousiaste en betrokken collega’s die graag kennis delen;
• Verschillende opleidingsmogelijkheden om je deskundigheid te vergroten denk bijvoorbeeld aan de Werkbegeleiderstraining: ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn;
• Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd;
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.937,68 (CAO VVT FWG 35) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is! 

Bij Atlant zien wij verwondering als het startpunt van innovatie en verbetering. Collega’s krijgen de ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren. Heb jij net zo veel passie voor de zorg als Mike van Koerten, verpleegkundige i.o. en wil jij jouw kennis overdragen aan leerlingen? Kijk hier naar wat Mike te vertellen heeft over het werken bij Atlant.

Bijzonderheden

Collega worden van Mike? Solliciteer via de knop “solliciteren”
Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met onze recruiter, Claudia Verheggen, op 06-82526943.

Sfeerproeven? 
Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. 

We zijn benieuwd naar jou! 

Type Vacature
Intern nummer 98-22
Organisatie Atlant
Locatie Woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina (Atlant)
Postcode 7323DW
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-08-2022
Reageer voor 14-10-2022
Ingangsdatum 16-08-2022
Nummer 113312
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant