Verzorgende IG
Zorggroep Sint Maarten

In de functie van verzorgende IG is het je belangrijkste uitdaging om onze cliënten in onze zorglocatie iedere dag opnieuw persoonlijke en mensgerichte zorg, verpleging en psychosociale begeleiding te verlenen, waarbij hun eigen regie centraal staat.

 

Werken bij Zorggroep Sint Maarten betekent boven alles werken met je hart. We vinden het ontzettend belangrijk dat je plezier hebt in je werk en doen er alles aan om voor onze cliënten, onze collega's, maar ook voor onszelf de dagen mooi te maken. We zijn een zorgorganisatie die niet alleen zegt dat zorg mensenwerk is, maar waar dit ook echt zo is. Dit geldt ook voor de Molenkamp, waar we vanuit het centrum van Oldenzaal iedere dag weer proberen het beste uit elkaar te halen om zo samen jong van geest te blijven. Ouder worden betekent in onze ogen dat we doorgaan met wat we altijd gedaan hebben: elkaar prikkelen, nieuwe dingen ontdekken en uitproberen. En vooral: een leven leiden dat ertoe doet. Voor onszelf en voor anderen. Ga je bij de Molenkamp aan de slag, dan word je onderdeel van een team dat veel voor elkaar over heeft en uitdagingen samen aangaat. Natuurlijk is het werk belangrijk, maar jij als medewerker ook. Je kunt alleen goed voor een ander zorgen, als je ook goed voor jezelf zorgt. Wij zorgen dan ook goed voor jou zodat je gezond, vitaal en geïnspireerd blijft. En kunt werken met je hart. Wil jij ook werken met je hart en doen waar je blij van wordt? Dan pas je bij ons!

Dit vragen we

Om aan de slag te kunnen in deze functie is het van belang dat je beschikt over een afgeronde opleiding verzorgende IG en affiniteit hebt met de doelgroep somatiek. Daarnaast vind je het niet alleen vanzelfsprekend maar vooral ook leuk om samen te werken. Goed zijn in je werk is een ding, doen waar je blij van wordt en plezier in hebt is bij ons minstens zo belangrijk. We verwachten dan ook dat je niet alleen je talent deelt, maar ook een flinke dosis gezelligheid meebrengt, klaarstaat voor een ander en graag een stapje extra zet als dat nodig is. 

We hebben veel te bieden

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT en kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen. De functie van Verzorgende IG is ingedeeld in FWG-schaal 35. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.
 
We bieden je een parttime contract aan waarbij het aantal contracturen tussen de 24 en 32 uren kan liggen, afhankelijk van jouw wensen.

Tot slot

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Vragen

Wil je weten of deze functie bij je past of wil je meer weten over het werk, het team of Zorggroep Sint Maarten? Bel met:

Nicole Mensen - Hulst, Lokaal manager, via 0683974496.
Type Vacature
Intern nummer MK-01
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Molenkamp in Oldenzaal
Postcode 7571 CW
Stad Oldenzaal
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wil je weten of deze functie bij je past of wil je meer weten over het werk, het team of Zorggroep Sint Maarten? Bel met: Nicole Mensen - Hulst, Lokaal manager, via 0683974496.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 17-03-2023
Reageer voor 31-03-2023
Ingangsdatum 17-03-2023
Nummer 118666

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten