Verzorgende IG
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

locatie De Bloemendal, intramuraal, in Deventer, 16-20 uur per week 

Ben jij de verzorgende IG die ons team komt versterken?

Zijn vooral korte ochtend diensten en late diensten wat je zoekt, dan zijn we op zoek naar jou!

Je bent bij mevrouw Males. Ze is 76 jaar en heeft de ziekte van Parkinson. Drie jaar geleden kon ze het huishouden nog zelf doen. Nu heeft ze hulp nodig om zichzelf te verzorgen. Ze vindt het moeilijk om nu afhankelijk te zijn van zorg. Je bent bij haar om te helpen met de zorg, zodat ze de dag goed kan beginnen. Je geeft haar de medicijnen en bespreekt met haar dat het belangrijk is dat ze goed in beweging blijft en adviseert haar om de fysiotherapeut in te schakelen. Als ze dit zelf niet kan regelen, help je haar hiermee.

 

 

 

 

 

 

 

 

Functie eisen

Profiel

Wij zijn op zoek naar een bekwame verzorgende IG met affiniteit voor de ouderenzorg, die zelfstandig kan werken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Als verzorgende IG verleen je ADL en de nodige verpleegtechnische handelingen. Je kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt en beschikt over een gezonde dosis geduld en begrip. Je werkt samen maar ook zelfstandig. Je houdt het overzicht en kunt snel schakelen in de verschillende situaties. Wij bieden een uitdagende functie waarbij we volop in ontwikkeling zijn om de zorg voor onze cliënt te vergroten.

Je hebt feeling met het bevorderen van de zelfmanagement. Je bent zelfverzekerd, zelfstandig, initiatiefrijk en je beschikt over goede communicatieve en probleemoplossende vaardigheden. Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken en vooral in de ochtenden en avonden ingezet te worden. Kijk voor meer informatie over De Bloemendal op https://zorggroepsolis.nl/huizen-en-behandelcentra/2/de-bloemendal.

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 35). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Bijzonderheden

Solliciteren?
Je kunt reageren via www.zorgroepsolis.nl/vacatures. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

 

Meer informatie?
Neem contact op met Franciska Willems, verpleegkundig hoofd, via: 06-838 096 21.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Type Vacature
Intern nummer 19.1
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis, locatie De Bloemendal in Deventer
Postcode 7414BJ
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 15-01-2019
Reageer voor 01-03-2019
Ingangsdatum 15-01-2019
Nummer 43011

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis