Verzorgende IG Heino
Zorgspectrum Het Zand

Functieomschrijving

Teams het Nijenhuis, Reelaer en Den Alerdinck bestaat uit collega’s met een verzorgende IG achtergrond. De teams zijn collegiaal, flexibel en er is ruimte voor persoonlijke aandacht. We zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen. Het Nijenhuis, Reelaer en Den Alerdinck bieden zorg aan circa 33 psychogeriatrie cliënten (cliënten met een dementieel beeld). Per direct zijn wij opzoek naar nieuwe collega’s die ons teams komen versterken.

Jij brengt graag een lach op het gezicht van de cliënt en je bent ervan overtuigd dat de cliënt degene is voor wie jij er bent!

Je vindt het fijn om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en hebt een flexibele werkinstelling. Je draagt graag je steentje bij en samen met het team werk je alle diensten (in overleg met je collega’s maak je zelf je rooster).

 

 

Functie eisen

Heb je het diploma Verzorgende IG in de pocket; daarbij maakt het voor ons niet uit of je nu net klaar bent met school, of dat je na een aantal jaren weer terug wilt in de zorg. Wij kijken met jou naar de mogelijkheden en komen er dan samen wel uit (zolang je maar hart voor de zorg hebt, dat is het belangrijkste binnen onze organisatie). Voel je trouwens ook vrij om te reageren als je bijna klaar bent met school. 

Inschaling

Bij ons mag je gerust weten wat je gaat verdienen, namelijk; (maximaal) € 2.668,93 bruto per maand op fulltime basis (FWG functiegroep 35). Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 7,4% en een reiskostenvergoeding conform cao VVT.

Bijzonderheden

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet je bij elke nieuwe werkgever in de zorg inleveren, dus ook bij ons. De kosten hiervan krijg je uiteraard van ons vergoed.

Type Vacature
Intern nummer 19-07
Organisatie Zorgspectrum Het Zand
Locatie Zorgspectrum Het Zand, locatie Het Wooldhuis in Heino
Postcode 8141RV
Stad Heino
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Anja Nijboer tel nr. 0572-398398
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 31-01-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-03-2019
Nummer 43373
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgspectrum Het Zand

Zorgspectrum Het Zand is een stichting die bestaat uit de verzorgingshuizen De Berghorst te Staphorst, De Hulstkampen te Nieuwleusen, Het Weijtendaal te Wijhe, Het Wooldhuis te Heino en verpleeg- en reactiveringscentrum Zandhove te Zwolle. Aan ruim 750 cliënten wordt zorg geboden door ongeveer 1200 medewerkers. Onze medewerkers dragen zoveel mogelijk zelf verantwoordelijkheid voor het werk. Als werkgever zijn wij bereid te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van elke medewerker. Centraal in onze organisatie staan de kernwaarden aandacht, respect en betrouwbaar.

Meer over Zorgspectrum Het Zand