Verzorgende in de thuiszorg Dalfsen - 12u per week
Stichting Rosengaerde

De functie:

Je komt te werken in de thuiszorg in Dalfsen. Als verzorgende werk je mee aan het realiseren van een optimale, kwalitatieve en efficiënte zorg- en dienstverlening afgestemd op de wensen van de cliënt. Je geeft lichamelijke zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten overeenkomstig de cliëntvraag.

Je draagt zorg voor de dagelijkse verzorging van cliënten volgens het zorgplan en ondersteunt de cliënten bij de ADL activiteiten. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en geeft psychosociale begeleiding. Je betrekt, waar mogelijk, familie en mantelzorgers bij activiteiten en zorgverlening. Je observeert cliënten, signaleert bijzonderheden en rapporteert in het zorgdossier. Je levert een bijdrage aan het opstellen van zorgplannen en neemt deel aan het werkoverleg.

Wie ben jij?

Jij bent flexibel en stressbestendig. Omdat je werkzaam bent in een zelfsturend team ben je communicatief vaardig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband aan het werk. Je bent in staat signalen op te pakken, bent betrokken bij de organisatie en niet bang om feedback te geven of te ontvangen. Je denkt actief mee om nieuwe ideeën te ontwikkelen met betrekking tot onze visie ‘Zorgen voor mogelijkheden’.

Wij zoeken een medewerker die kan aanvoelen wat belangrijk is voor de individuele mens en creatief genoeg is om dit samen met de cliënt en diens netwerk te regelen. Op deze manier kunnen we de cliënt zo goed mogelijk tot zijn of haar recht laten komen.

Je bent in het bezit van minimaal een diploma Verzorgende niveau 3, je bent flexibel inzetbaar en in het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij jou?

Een zeer uitdagende functie bij een persoonlijke en kleinschalige organisatie, waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid en creativiteit. Je werkt binnen een omgeving waar leren en ontwikkelen wordt aangemoedigd. Je salaris is marktconform volgens de CAO VVT 2018-2019 (FWG 35).

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden door deze vacature en toe aan een uitdaging? Stuur dan je motivatie met cv naar personeelszaken@rosengaerde.nl. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Jenny Mannes, teammanager thuiszorg (tel: 0529-431541).

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 04-06-2019
Ingangsdatum Ingangsdatum is bespreekbaar
Reageer voor 28-06-2019
Nummer 46307
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde