Verzorgende in de wijk
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zoek jij een functie met vrijheid waarbij je de wijk in gaat?
 • Zoek jij een gezellig team om in te werken?
 • Ben je flexibel en bezorg je graag een lach op het gezicht van je cliënt?

Dan willen we heel graag kennismaken met jou!

In onze Hengelose wijk ’t Swafert hebben we momenteel diverse mogelijkheden! Wij zoeken op korte termijn twee nieuwe collega’s om ons team weer up and running mee te maken. Als verzorgende niveau 3 wordt je moet open armen ontvangen in ons gezellige team. We hebben het plannen van diensten goed onder de knie, we proberen daarom de diensten zo gunstig mogelijk te regelen voor al onze collega’s. Zo hebben we diverse 8 uurs diensten en werken we nooit met gebroken diensten.

Ook onze ochtend diensten zijn 4 tot 6 uur. Dit maakt het super interessant om bij ons te werken.                

Als collega in de wijk ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van zorg aan onze cliënten in de wijk ’t Swafert in Hengelo. Een mooie wijk die makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. Onze cliënten kun je bezoeken met de auto of op de elektrische fiets. Een aantal cliënten zitten allemaal in hetzelfde appartementencomplex en de overige cliënten wonen verspreid in de wijk.
We hebben een ontzettend gezellig team met 15 collega’s. We vinden het belangrijk om er voor elkaar te zijn en elkaar te helpen. We luisteren naar elkaar. Sluit jij aan bij ons team?

Wie ben jij

 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk vindt!
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg
 • Je bent trotse bezitter van jouw diploma verzorgende niveau 3 diploma en bent 16 uur beschikbaar
 • Je bent bereid om zowel in de avonden als de weekenden te werken
 • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een hart voor de wijk zorg!

Je vindt bij ons

 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
 • Aantrekkelijke diensten; 8 uurs diensten en ochtenddiensten van 4 á 6 uur.
 • In eerste instantie een tijdelijk contract, maar zeker met kans op verlenging!
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 35 met een max van € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Interesse

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sheila van der Weide (06-34357655) of Jacqueline Aerts (06-34352908). Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sheila van der Weide (06-34357655) of Jacqueline Aerts (06-34352908)
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71714

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland