Verzorgende nachtdienst, Enschede (27 uur p/w)
Tactus Verslavingszorg

Functieomschrijving

Voor de kliniek in Enschede (opname afdelingen) zoekt Tactus Verslavingszorg een verzorgende of verpleegkundige  nachtdienst.

 

De locatie - Kliniek Enschede

De kliniek bestaat uit 2 opnameafdelingen die nauw met elkaar samenwerken. De doelgroep is erg divers, mensen met verschillende achtergronden en uiteenlopende leeftijden die allemaal kampen met een verslavingsprobleem.De opnameduur varieert van 1 week tot maximaal 8 weken, afhankelijk van de opnamedoelen, bijv crisis, detox,diagnostische vragen, instellen op medicatie, stabilisatie. Het team bestaat uit verpleegkundigen en verzorgenden, die in 24-uursdiensten werken.

We zijn specifiek op zoek naar een verzorgende of verpleegkundige collega die nachtdiensten wil werken. Maar om de verbinding met het team en de cliënten optimaal te houden, vragen we ook bereidheid tot het werken overdag of in de avonduren, 1 tot 2 diensten per maand

Werkzaamheden van de verzorgende nachtdienst
Je bent in de nacht met 2 wakende diensten aanwezig, waarvan er altijd 1 wordt gedraaid door een verpleegkundige. Samen ben je verantwoordelijk voor 3 afdelingen, met maximaal 28 cliënten. De werktijden zijn van 22.30 tot 7.30 uur.

Als nachtdienst medewerker verricht je de meest voorkomende werkzaamheden. Dit is van het ondersteunen van cliënten in de nacht en administratieve ondersteuning tot huishoudelijke werkzaamheden, in het kader van HACCP.

Het is van belang dat je de rust kunt bewaken op een afdeling, kunt zorgen voor een prettige sfeer, kunt observeren en de juiste interventies kunt kiezen en uitvoeren. Ook in crisissituaties.

Functie eisen

Van een nachtdienstmedewerker vragen wij:

  • Een afgeronde MBO-opleiding verzorgende of verzorgende IG, MBO-V of HBO-V;
  • Affiniteit met verslavingszorg.

Ook vinden wij het belangrijk dat je:

  • Taakvolwassen werkt en je verantwoordelijkheid daarin neemt;
  • Ervaring hebt met het werken in een team en hierin ook een proactieve rol kunt vervullen;
  • In staat bent om te gaan met conflicten;
  • Stressbestendig bent en goed hoofd en bijzaken kunt onderscheiden;
  • Cliënten op een positieve manier kunt motiveren;
  • Je kwaliteiten tot uiting brengt op de afdeling en interesse toont in de cliënten en collega's.

Inschaling

De functie is conform de cao GGZ ingedeeld in functiegroep 35. Het salaris bedraagt minimaal € 1.748,- en maximaal € 2.599,- bruto per maand bij een volledig dienstverband (salarisniveau 1 juli 2018). Inschaling is op basis van relevante werkervaring.

Bijzonderheden

Cliënten die opgenomen zijn, staan op een kwetsbaar punt in hun leven. De missie van het team in Enschede is om tijdens deze kwetsbare periode de cliënten in een veilige, professionele omgeving begeleiding en ondersteuning te bieden. Wij geloven er in een ander te behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. Daarbij staan respect, erkenning en op zoek naar het gezonde stuk van de mens centraal. Heb jij ook deze passie, dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

Weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus.

Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op Facebook (www.facebook.com/tactusverslavingszorg).

Kortom, kom werken bij Tactus!

Type Vacature
Intern nummer 2019-063
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Enschede, locatie Raiffeisenstraat 40
Postcode 7514AM
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 27
Uren tot 27
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Klaas Zwaan, Manager. Telefoonnummer: 06-10052011.
Functie(s) Verpleegkundige 4/6
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 12-03-2019
Ingangsdatum 1 april 2019
Reageer voor 22-03-2019
Nummer 44290
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg