Verzorgende niveau 3 / Verpleegkundige niveau 4 Nachtzorg
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Werk jij graag zelfstandig en ben jij niet bang in het donker?
 • Ben jij iemand die graag in de nacht klaar staat voor onze cliënten?
 • Of werk jij momenteel in de dagdienst en zoek jij uitbreiding in je uren?

Dan willen we jou graag in de nachtzorg!

Je komt als Verzorgende Niveau 3 IG of Verpleegkundige niveau 4 te werken in het team Nachtzorg bij onze locatie Anholtskamp in Markelo. Als Verzorgende niveau 3 IG of Verpleegkundige niveau 4 werk je zelfstandig en je zal cliënten zorg verlenen die een vast zorgmoment nodig hebben of ingaan op een persoonlijk alarm. Je weet soms niet wat de reden is dat iemand op een alarm heeft gedrukt, waardoor je voldoende ervaring nodig hebt om adequaat te kunnen handelen en beslissen indien nodig. Ervaring met cliënten met een geheugenproblematiek is prettig. Juist in de ‘onrustige nachten’ vind jij het fijn om er voor de client te kunnen zijn, je houdt van een praatje en je werkt graag zelfstandig!

Je komt te werken in een team met  zorgprofessionals. De uren zijn in overleg met elkaar te bepalen. De dienst is van 23.00 tot 7.00 uur. Mocht je graag een vaste nacht in de week willen hebben, is dit zeker te bespreken.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Verzorgende niveau 3 (IG) of Verpleegkundige niveau 4
 • Je bent in bezit van BHV of bereidt deze te halen
 • Je bent zelfstandig en je bent niet bang in het donker
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Jij houdt van het praatje in de nacht met bewoners en hebt ervaring met cliënten met geheugenproblematiek. 

Wat vind je bij ons

 • Een waardevolle manier om er juist in de nacht te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 Verzorgende niveau 3 (IG) en Verpleegkundige niveau 4 FWG 45
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Markelo, Carintreggeland Huis Het Anholtskamp
Postcode 7475CZ
Stad Markelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 19-08-2021
Reageer voor 01-02-2022
Nummer 70565

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland