Verzorgende niveau 3, De Korenbloem, Goor
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten? 
 • Heb jij een positieve levensinstelling met humor? 
 • Heb jij ervaring op een PG afdeling?  

Dan willen we jou graag in ons team! 

Je komt als Verzorgende niveau 3 te werken in het team op de Korenbloem in Goor. Je gaat werken met PG cliënten die bij ons wonen. We hebben 10 vaste bedden en één crisis bed. Dit zorgt ervoor dat het altijd uitdagend blijft! Dit is een locatie met kleinschalig wonen, waarbij we de zorg afstemmen op de wensen en behoeften van de cliënt. We creëren een huiselijke sfeer in onze woning. Je zult als Verzorgende niveau 3 zowel begeleidende als verzorgende handelingen verrichten. Onze bewoners hebben 24 uur per dag zorg nodig, ook ’s nachts! Je komt te werken in een team van 16 enthousiaste zorgprofessionals. Bij ons ben je met twee zorgprofessional per dienst, ook in de nachtdienst heb je een collega beneden, je bent dus nooit alleen!  

Het team waarin je komt te werken vindt het, net als jij, erg belangrijk om goed te overleggen met elkaar en samen beslissingen te nemen. Je krijgt de ruimte voor je mening en vernieuwde ideeën, alles in het belang van de bewoners.   

Heb je veel interesse om de nachten te werken, dan kan dit ook bij ons! Ook dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd Verzorgende niveau 3 (IG) 
 • Je hebt werkervaring als Verzorgende niveau 3
 • Je bent sociaal vaardig en luistert écht naar de cliënt 
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig 
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is 
 • En jij vind collegialiteit ook erg belangrijk 

Je vindt bij ons:

 • Een jaarcontract met grote kans tot verlenging naar een vast contract!
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s 
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 35 maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden 

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn eigen leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!  
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.  

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeften voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!
Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via deze link: https://www.werkenbijcarintreggeland.nl/vacaturebeschrijving/de-stoevelaar-korenbloem-verzorgende-ig

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bianca Slag op emailadres b.slag-wolters@carintreggeland.nl. Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72826
Doorsturen Bekijk PDF

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland