Verzorgende niveau 3, Enter
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
Heb jij een positieve levensinstelling met humor?
Heb jij ervaring op een PG-afdeling?

Dan willen we jou graag in ons team!

Je komt als Verzorgende (IG) te werken in het team op het Reggedal midden in het centrum van Enter. Je gaat werken met PG-cliënten die bij ons wonen. We hebben 13 vaste bedden verdeeld over 2 woningen. We hebben kleinschalig wonen en we stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. We creëren een huiselijke sfeer in onze woningen. Je zult als verzorgende zowel begeleidende als verzorgende handelingen verrichten. Onze bewoners hebben 24 uur per dag zorg nodig, ook ’s nachts! Je komt te werken in een team met enthousiaste zorgprofessionals. Bij ons ben je per dienst samen met nog een verzorgende of verpleegkundige en een helpende als vliegende kiep, verdeeld over de 2 woningen, je bent dus nooit alleen!
Het team waarin je komt te werken vindt het net als jij erg belangrijk om goed te overleggen met elkaar en samen beslissingen te nemen. Je krijgt de ruimte voor je mening en vernieuwde ideeën, alles in het belang van de bewoners.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig en er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht.
We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG
 • Je hebt werkervaring als verzorgende IG
 • Je bent sociaalvaardig en luistert écht naar de client
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Je weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is
 • En jij vindt collegialiteit ook erg belangrijk

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT maximaal € 2,762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Type Werkplein
Intern nummer 20-117
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enter, Carintreggeland Huis Het Reggedal
Postcode 7468BX
Stad Enter
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Hanny Ten Brinke-Poortman, e-mail: h.tenbrinke-poortman@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-10-2020
Reageer voor 31-10-2020
Nummer 55467

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland