Verzorgende Niveau 3, Korenbuurt Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zoek jij een functie met vrijheid waarbij je de wijk in gaat?
 • Heb jij ervaring met het werken in de wijkzorg?
 • En zorg jij voor wat vernieuwing in ons team?

  Dan zouden we jou graag toevoegen aan ons team!

Voor het wijkteam Korenbuurt Zuid zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Het werken in onze wijk is elke dag een feestje. We hebben een heel divers cliënten bestand, van grote villa’s tot kleine appartementen, met ook erg veel diversiteit in de zorgvragen. Een groot deel van onze cliënten woont in een voormalig woonzorgcentrum, je kunt hierdoor een groot gedeelte van jouw route lopend doen. De rest kun je op de fiets óf met de auto afleggen.
Onze ochtenddiensten duren 4 uur. We hebben een dagdienst van 7 uur én twee avonddiensten van 7 uur.

Bij ons kun je zelfstandig werken, krijg je veel verantwoordelijkheid en natuurlijk collega’s die klaar staan voor je wanneer je ze nodig hebt. Ons team bestaat uit 2 wijkverpleegkundigen, 3 verpleegkundigen, 1 helpende plus en 9 verzorgenden. Maak jij ons team compleet en wordt jij onze nummer 10? Wees welkom en solliciteer snel!

Als verzorgende ga je de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.

Wie ben jij

 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag en cliënten als een uitdaging ziet.
 • Een gemotiveerde zorgprofessional die goed kan samenwerken
 • Een zelfstandige collega die graag onderdeel wil zijn van ons fijne team.
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg.
 • Een trotse diploma bezitter (verzorgende IG, niveau 3) 

Je vindt bij ons

 • Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen  
 • We hebben een collectieve ziektekostenvergoeding 
 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden
 • Beloning volgens CAO VVT  FWG 35 Maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur. 
  Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link! 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ilra Bekebrede (06 3435 41 03)
 
Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ilra Bekebrede: 06 3435 41 03
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72846

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland