Verzorgende niveau 3 gedragsgroepen, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij interesse voor zowel de lichamelijke als de mentale zorgvraag voor een cliënt?
Heb jij een positieve levensinstelling met humor?
Ben jij iemand die duidelijkheid en structuur kan bieden aan cliënten?

Dan willen we jou graag in ons team!

Je komt als Verzorgende niveau 3 te werken bij Eugeria te Almelo. Je gaat werken met cliënten die bij ons wonen en een gedragsproblematiek hebben. We stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Je komt te werken op een kleinschalige open afdeling waarbij we een huiselijke sfeer creëren in onze woning, zo wordt er in de huiskamers zelf gekookt. Je zult als verzorgende zowel begeleidende als verzorgende handelingen verrichten. De bewoners zijn gebaat bij duidelijkheid en een dagelijkse zelfde structuur, toch is geen dag hetzelfde! De bewoners hebben zowel lichamelijk als mentale begeleiding nodig, je komt te werken in een krachtig team met collega’s die net als jij daadkrachtig zijn, een mening durven te geven en werken vanuit het belang voor hun cliënten. Een wekelijks overleg met collega’s en onder andere een psycholoog helpt om de best passende zorg voor de cliënten te waarborgen.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grote van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie

 • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG niveau 3
 • Je durft je mening te geven en te benoemen waar iets om draait
 • Je bent sociaalvaardig en luistert écht naar de cliënt
 • Je weet cliënten professioneel aan te spreken op hun gedrag
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is
 • Je werkt graag samen met je collega zorgprofessionals

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 35 maximaal € 2.668,93 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-091
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Diona Demmer, email d.demmer-mulder@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-05-2020
Reageer voor 05-06-2020
Nummer 52822

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland