Verzorgende niveau 3 IG, (vanaf 20 uur)
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil je graag werken in een werkomgeving waar de cliënt (waar mogelijk) de regie heeft?
 • Ben jij iemand die houdt van samenwerking met collega's?
 • Heb je ervaring met cliënten met somatische klachten?

Dan willen we jou graag in ons team!

Als Verzorgende niveau 3 IG kom je te werken in een team van de Stoevelaar in Goor op de afdeling Umloop.
Je gaat werken met Somatische cliënten die bij ons wonen zijn. Je zult er ook voor hebben dat je handelingen verricht. Je houdt de behoeften van de cliënt in de gaten. Je signaleert eventuele veranderingen in de gezondheidstoestand van de cliënt. En jij kunt actie ondernemen als dat nodig is.
Je komt te werken in een leuk gemengd team. In dit team wordt gewerkt met een basisrooster. Jij bent net als je collega's flexibel en je werkt graag samen. De collega's zijn ervaren zorgprofessionals. Wanneer je bijna je diploma hebt, is dit team een mooie plek om je werkervaring verder op te bouwen!

Wie ben jij

 • Je bent (bijna) gediplomeerd Verzorgende niveau 3 IG
 • Je bent flexibel beschikbaar (ook in de nachten)
 • Je bent sociaal vaardig en luistert echt naar de cliënt
 • Je hebt passie voor cliënten met somatische klachten

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om echt van betekenis te zijn voor iemand
 • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg & Welzijn
 • Je gaat samenwerken in een team met gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35. Maximaal € 2762,34 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Het Leerplein faciliteert je in je ontwikkeling, waarbij je met betrekking tot tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder te ontwikkelen!

Waardevol leven, dát staat bjj ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer je met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goed werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.
Doordat wij de grootste zorgorganisatie van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in je leven? Dan is er altijd weer een baan om die voorbij te vinden bij je wensen en behoeften voor dat moment. Je hebt bij ons geen baan, maar een loopbaan!
Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiseren zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.
Wil je graag deel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Mail ons cv en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en de werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram. Hier posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina

Door de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om je sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Type Werkplein
Intern nummer 21-052
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dianne Escher op e-mailadres D.Escher@carintreggeland.nl van Diana Slagman op e-mailadres d.slagman@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 28-05-2021
Reageer voor 30-07-2021
Ingangsdatum 03-05-2021
Nummer 68561

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland