Verzorgende niveau 3 (IG), Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
 • Ben jij iemand die een luisterend oor kan bieden aan onze bewoners?
 • En ben jij de leuke en gezellige collega die ons team wil komen versterken?

Yes, dan zoeken we JOU! 

Waar kom je dan precies te werken? Nou, binnen onze mooie locatie Eugeria op de PG afdeling. Woning 12 is een kleinschalige woonvorm waar 6 bewoners wonen met een dementieel beeld. Elke woning beschikt over een eigen zit en slaap gedeelte met eigen toilet en badkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke huiskamer waar de bewoners de maaltijden eten, koffie drinken, spelletjes spelen etc.

En nu hoor ik je denken; "hoe ziet mijn team er dan verder uit?". Hier neem ik je natuurlijk graag in mee. Jij komt als verzorgende te werken in een leuk, gezellig en hecht team van 8 collega's. Binnen dit team zijn er 3 verzorgenden, 1 verpleegkundige in opleiding, 1 helpende plus, 2 helpende en een collega in opleiding tot helpende plus. Binnen dit team staat kwaliteit voor de zorg en oog voor de bewoner centraal. Jij zal hier dan ook samen met jouw collega's invulling aan geven. Hoe leuk is dat! Jouw uitdagingen ga je vinden in de manier van werken binnen dit team, door met kwaliteit bezig te zijn en te zorgen dat deze natuurlijk hoog blijft. En dit naast alle ADL en verpleegtechnische handelingen.

En dan nu de diensten. Op dit moment heeft woning 12: 1 dagdienst van 7:00 tot 15:00 uur, 1 late dienst van 14:45 tot 22:00 uur en een ondersteunende dienst in de ochtend van 7:30 tot 13:00 uur en in de avond van 13:30 tot 20:00 uur. De ondersteunende diensten worden met woning 14, de naastliggende woning gedeeld. 

Wie ben jij?

 • Jij bent trotse diploma bezitter van jouw verzorgende niveau 3 diploma
 • Je bent flexibel en staat altijd voor jouw collega's en onze bewoners klaar
 • Jij hebt passie voor onze cliënt en bent oprecht geinteresseerd naar iemands levensverhaal
 • Je kant situaties goed in schatten en hier op juiste wijze naar handelen
 • Jij bent communicatief vaardig

Je vindt bij ons:

 • Een vast contract! Klaar om door jou getekend te worden! 
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 • Samenwerking in professionele zorgteams 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 maximaal €2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!  
 
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lianne Hutten, telefoonnummer: 06-34351050.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de visie

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 23-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 74081

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland