Verzorgende niveau 3 (IG), Delden
Carintreggeland

Functieomschrijving

Hou jij ook van het sociale contact met de cliënten en naasten?
Heb jij werkervaring met Somatische cliënten?
Heb jij ervaring als Verzorgende niveau 3?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Bij St. Elisabeth in Delden zijn we op zoek naar een Verzorgende niveau 3 IG. Op deze afdeling werk je met somatische cliënten en zijn er 6 ELV bedden. Dit betekent dat je werkzaamheden heel veelzijdig zijn en elke dag is anders.
Als Verzorgende werk je op deze afdeling nooit alleen, een late dienst bijvoorbeeld werk je met z’n tweeën. Als verzorgende verzorg je de cliënten volgens het zorg-leefplan en deze werk je ook waar nodig bij, je zorgt dat collega’s en andere disciplines geïnformeerd zijn. Je zet proactief hulpmiddelen in om de zelfredzaamheid van een cliënt te vergroten en je hebt contact met de mantelzorgers van cliënten.

Het team bestaat uit 6 Verzorgende niveau 3 IG, 3 verpleegkundigen en 3 Helpenden collega’s. Het team kenmerkt zich dat ze voor elkaar klaar staan, dit uit zich doordat een dienst ruilen altijd mogelijk is, je kunt met elkaar sparren en overleggen zijn effectief. Doordat je met meerdere collega’s samenwerkt tijdens een dienst, kun je elkaar inspireren en van elkaar leren!

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding
 • Je kunt goed samenwerken en durft feedback te geven en te ontvangen
 • Je glas is altijd half vol en ziet kansen en mogelijkheden
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag en cliënten leuk!

Je vindt bij ons:

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Je gaat samenwerken in een team met gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal €2762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er meer over: https://www.carintreggeland.nl/Carintreggeland/Ledenservice/De-Ledenservice

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erna Wijnen op emailadres: E.Wijnen@carintreggeland.nl

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via Whatsapp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Je sollicitatie dien je uiterlijk vóór 30-09-2020 in te zenden.

Type Vacature
Intern nummer 20-166
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-09-2020
Reageer voor 30-09-2020
Nummer 54602

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland