Verzorgende Niveau 3 (IG), Denekamp
Carintreggeland

Functieomschrijving

Ben jij gediplomeerd Verzorgende?
Wil jij graag werken met ervaren zorgprofessionals als collega?
Bied jij graag een luisterend oor en heb jij oprechte aandacht voor anderen?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Voor het team bij De Eekmanhof in Denekamp zijn we op zoek naar een Verzorgende niveau 3 (IG). Je komt te werken in woning 4 met cliënten met geheugenproblemen. De cliënten zijn vaste bewoners, waarbij we een warme thuissituatie creëren. In onze woning heeft iedere cliënt een eigen slaapkamer en hebben we een gemeenschappelijke huiskamer/ woonkeuken. Hier koken en eten we samen aan de grote tafel, lezen de krant met de cliënt of spelen een spelletje. Een gezellige sfeer en veel persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk naast het leveren van goede zorg.

Je verzorgt je cliënt volgens het zorg- leefplan. Je verricht verpleegtechnische handelingen, verstrekt medicatie en ondersteunt bij de ADL-activiteiten. Je stemt de zorg altijd goed af met de cliënt, betrokken familie en je collega’s waarbij je gericht bent op het vergroten van de zelfredzaamheid bij de cliënt. Dit zit soms in de meest kleine dingen, die uiteindelijk het leven van de cliënt nog zo waardevol kunnen maken! Omdat jij de cliënt zo goed kent lever je een belangrijke bijdrage aan het opstellen, evalueren en bijstellen van het zorg- leefplan. Jij weet wat nodig is om hem of haar een rustige en fijne dag te bezorgen en je neemt daar dan ook de tijd voor.

Je komt te werken in een dynamisch team, met een mix van leeftijden. Een aantal collega’s werkt al jaren op onze locatie. We hebben ook collega’s die net een aantal maanden geleden zijn gestart en bij ons bijvoorbeeld leertrajecten gaan volgen. Een gezellig team waarbij ruimte is voor groei en aandacht voor elkaar. Je collega’s weten net als jij van aanpakken en zijn flexibel! Als Verzorgende werk je in verschillende diensten (vroeg en laat, nachtdiensten is bespreekbaar). In totaal kun je 32 uur bij ons aan de slag, minder uren is natuurlijk altijd bespreekbaar. Wij hebben veel mogelijkheden om naast je functie jezelf te verdiepen in verschillende aandachtsvelden, zodat jij aanspreekpunt bent binnen ons team op een onderwerp wat je aanspreekt.
Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoefte hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verzorgende niveau 3 (IG) opleiding
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je hebt ervaring met PG cliënten en weet een vertrouwde en beschermde omgeving te creëren.
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden tot bijvoorbeeld gespecialiseerd verzorgende of verpleegkundige.
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering van 8,33%

Interesse?

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-164
Organisatie Carintreggeland
Locatie Denekamp, Carintreggeland Huis Dr. Eekmanhof
Postcode 7591MB
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Eva Mulder op mailadres: eva.mulder@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 01-09-2020
Reageer voor 30-09-2020
Nummer 54510

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland