Verzorgende niveau 3 IG, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gediplomeerde verzorgende? 
 • Werk jij graag met ervaren zorgprofessionals?
 • Bied jij graag een luisterend oor en heb jij oprechte aandacht voor anderen? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Als Verzorgende niveau 3 IG kom je te werken in een team van zorgcentrum Backenhagen, op huiskamer Hasselo. Je gaat helpen bij de verzorging van onze pg-cliënten. Dit is een locatie met kleinschalig wonen, waarbij we de zorg afstemmen op de wensen en behoeften van de cliënt. We creëren een huiselijke sfeer in onze woning. Je zult als verzorgende zowel begeleidende als verzorgende handelingen verrichten. Onze bewoners hebben 24 uur per dag zorg nodig, ook ’s nachts! Je komt te werken in een team van enthousiaste zorgprofessionals. Bij ons ben je met 2 zorgprofessionals per dienst, ook in de nachtdienst heb je een naaste collega. Je bent dus nooit alleen!

Het team waarin je komt te werken vindt het net als jij erg belangrijk om goed te overleggen met elkaar en samen beslissingen te nemen. Je krijgt de ruimte voor je mening en vernieuwde ideeën, alles in het belang van de bewoners.

Als verzorgende ben je verantwoordelijk voor de hulp bij de zorg van deze bewoners. Jij bent belangrijk in het leven van onze cliënten, mede door jouw warme en professionele manier van handelen  kunnen zij bij ons een waardevol leven leiden. Geen dag is bij ons hetzelfde: je maakt iedere keer weer iets anders mee. Je staat er gelukkig nooit alleen voor, alle diensten werken we samen met een verzorgende en/of verpleegkundige. Zo kunnen we samen de passende zorg waarborgen.

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd Verzorgende niveau 3 
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen 
 • Je bent 30 uur beschikbaar 
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en luistert echt naar hun verhaal 
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties 

Je vindt bij ons:

 • Een vast contract, speciaal voor jou!
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten  
 • Een hele fijne baan met veel structuur en gezellige collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35, maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur als verzorgende niveau 3
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebookpagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Backenhagen
Postcode 7557KE
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 30
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 16-11-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72893

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland