Verzorgende niveau 3 (IG), Rijssen
Carintreggeland

Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
Wil jij graag uitgedaagd worden in het verrichten van verpleegtechnische handelingen?
Ben jij iemand die een luisterend oor kan bieden aan onze bewoners?

Dan willen we jou graag in ons team!

Je komt als Verzorgende niveau 3 te werken in een team van de Schutse in Rijssen. De Schutse ligt aan de rand van het centrum van Rijssen, dichtbij winkels en middenin de Rijssense samenleving. Wij hebben op onze locatie 6 woningen met allemaal een eigen huiskamer en woonkeuken. Bewoners hebben binnen de woning een eigen slaapkamer. Wij vinden het belangrijk om een huiselijke sfeer te creëren en cliënten ruimte te bieden om iedere dag weer andere ervaringen op te doen. Zo hebben wij onlangs onze binnentuin helemaal laten vernieuwen met verschillende hoekjes waar de zintuigen optimaal geprikkeld kunnen worden. Ook vinden onze bewoners in het huis verschillende plekken waar ze even terug kunnen naar de tijd toen ze nog jong waren, waardoor mooie gesprekken ontstaan.


Je gaat werken op woning Krasserij, hier wonen 8 cliënten met somatische beperkingen veelal in combinatie met geheugenproblemen. We stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Iedere cliënt heeft weer een andere zorgvraag, veelal complex, waarbij dagelijks veel verpleegtechnische handelingen noodzakelijk zijn. Je bent belangrijk in het leven van onze cliënten, mede door jouw warme en professionele manier van handelen kunnen zij bij ons een waardevol leven leiden.


Je komt te werken in een ervaren team met collega’s die net als jij daadkrachtig zijn, een mening durven te geven en werken vanuit het belang van de cliënt. Geen dag is bij ons hetzelfde, je maakt iedere keer weer iets anders mee. Je staat er gelukkig nooit alleen voor, alle diensten werken we samen met een verzorgende en of verpleegkundige en daarnaast op sommige momenten ook met een Helpende. Zo kunnen we samen de passende zorg waarborgen


Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grote van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je bent Gediplomeerd Verzorgende niveau 3 (IG)
 • Je hebt werkervaring als verzorgende
 • Je bent sociaal vaardig en luistert écht naar de cliënt
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is
 • En bovenal je bent lief voor onze bewoners…

Je vindt bij ons:

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rianne Schulenburg, via mail R.Schulenburg@carintreggeland.nl en Hester Pijffers, via mail h.pijffers@carintreggeland.nl

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Je sollicitatie dien je uiterlijk vóór 30-09-2020 in te zenden.

Type Vacature
Intern nummer 20-155
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, Carintreggeland Huis De Schutse
Postcode 7461BC
Stad Rijssen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Rianne Schulenburg, via mail R.Schulenburg@carintreggeland.nl en Hester Pijffers, via mail h.pijffers@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 28-08-2020
Reageer voor 30-09-2020
Nummer 54482

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland